BPW'da Ayça Katlav güven tazeledi


Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav yapılan genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Türkan Cerrahoğlu'nun yaptığı genel kurul ve seçim sonucunda başkanlığa yeniden seçilen Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, yaptığı konuşmada "Geçmiş dönemdeki yerel ve uluslararası arenadaki başarılarımız, üyelerimizin teveccühü ile mevcuttaki yönetimimizin tekrar seçilmesi doğrultusunda karar vermiştir. Öncelikle bana güvenen, destek veren, yol arkadaşlığı yapan sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. BPW'nun vizyon ve misyonu olan uluslararası anlayış ve iyi niyetin, barış ve adalet öncülüğünü sürdürerek iş ve meslek sahibi kadınlarımızın başarılı olabilmeleri için ekonomik, siyasi, sosyal ve iş hayatında desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Federasyon olarak 2. Uluslararası Kadın Girişimciliği Konferansı yapacaklarını aktaran Ayça Katlav, şunları kaydetti: "İstanbul'da Küresel Etik ve Sürdürülebilir Kalkınma Çerçevesinde İş Yaşamında Kadın Liderler ana temasıyla gerçekleştirileceğimiz 'Uluslararası Kadın Girişimciliği Konferansı' daha istikrarlı ve barışçıl bir dünya için, kararların erkeklerle karşılıklı saygıya dayanarak kurulan ortaklık içinde alındığı, sosyal hayatın her düzeyinde ve alanında adil ve eşit bir konuma sahip olmak vizyonu olarak ele alınmıştır. Yapacağımız bu konferansın etkisi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada yankı bulacaktır."

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu Adana Kulübü genel kurul ve seçim sonucu görev bölümü yapan yeni yönetim şu şekilde oluştu: "Başkan Ayça Katlav, Başkan Yardımcısı Sezi Dağdemir, Genel Sekreter Dilek Kıraç, Sayman Gönül Koca, üyeler Banu Hallıoğlu, Neşe Televi ve Hafize Kargı."
CİHAN
<< Önceki Haber BPW'da Ayça Katlav güven tazeledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER