Braga - Fenerbahçe maçına hakem Ivan Bebek damga vurdu


Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin 4-1 kaybettiği Braga maçında Hırvat hakem Ivan Bebek, verdiği 3 kırmızı kart ve kararlarıyla tepki topladı.

Ivan Bebek'in kararlarına Fenerbahçeli oyuncular sık sık tepki gösterdi. Hırvat hakemin kararlarına isyan eden isimlerden biri de Vitor Pereira'ydı. 44. dakikada Josef de Souza'nın sarı kart gördüğü pozisyonda hakem Ivan Bebek'e itiraz eden Pereira tribüne gönderildi.

66. dakikada Fenerbahçe ceza sahası içinde gelişen Braga atağında Silva şutunu çekti. Mehmet Topal'dan seken topu hakem tartışmalı bir şekilde penaltı olarak değerlendirdi. Mehmet Topal 2. sarı karttan oyun dışı kaldı. Kaptan Volkan Demirel de itirazdan sarı kart gördü. Fenerbahçe'nin tek golünü atan Alper Potuk, rakibe yaptığı hareketin ardından 87'de kırmızı kartla oyundan atıldı. 90+7'de oyun dışı kalan 3. isim Volkan Şen oldu. Volkan Şen'in kırmızı kart sonrası hakemi itmesi dikkat çekti. Sarı- Lacivertliler karşılaşmayı 8 kişi tamamladı.

PEREIRA: BRAGA DÜNYANIN EN İYİ HAKEMİNİ GÖRDÜ

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Braga için dünyanın en iyi hakemi vardı. Seviyesiz, bu seviyede olmaması gereken bir hakem vardı. Böyle bir maç, daha iyi bir hakemi hakediyordu. Olmayan bir penaltı çaldı. Bir sonraki golde de kafamda soru işaretleri var. Hakem gerçekten ortamı gerdi, biz de biraz ona uyduk. İki iyi takımın maçını izliyorduk ama hakem maçı etkiledi. UEFA'da bu seviyede böyle bir hakem olmaması gerekir" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Braga - Fenerbahçe maçına hakem Ivan Bebek damga vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER