Braga maçında hakemi eleştiren Aziz Yıldırım, oyuncularına sitem etti


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Fatih Şubesi'nin düzenlediği 'Hedef 1 Milyon Üye' organizasyonunda gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Yıldırım, Braga maçının Hırvat hakemini eleştirirken, skor 2-1 olduktan sonra oyun oynamak yerine oyuncularının kırmıza kart görmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Türkiye'yi sarsan terör olaylarından YÖK'ten izni çıkan Fenerbahçe Üniversitesi'ne birçok konuya değinen Başkan Aziz Yıldırım, hakem yönetimiyle tartışma konusu olan Braga-Fenerbahçe maçı hakkında da konuştu. Başkan Yıldırım, hakemin hatalarına dikkat çekerken, "Skor 2 - 1 olduktan sonra maçta 20 dakika daha uzadı. Bizim oyuncular kırmızı kart görmek için uğraşmasaydılar, daha dikkatli oynasaydık belki turu geçerdik. Ben olaya sırf hakem olarak bakmıyorum, buna ülke olarak bakıyorum." diyerek oyuncularına sitem etti.

Bu konuda en önemli noktanın tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik sergilemek olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, bugün UEFA'da Türkiye'yi temsil eden isimlerin 3 Temmuz kumpasının aktörlerinden olduğunu söyledi.

3 Temmuz'dan önce UEFA'da en güçlü lobinin Fenerbahçe'de olduğunu belirten Aziz Yıldırım, kumpastan sonra gelinen duruma dikkat çekti ve 3 Temmuz'un Tür sporunu ve futbolunu yok etmeye çalıştığını kaydetti. Yıldırım, "Bugün UEFA'da Türkiye'yi temsil eden kim var bakın. İlhan Helvacı, Ebru Köksaldı, soyadını bilmiyorum, bir bayan, efendim Levent Bıçakcı, Lutfi Arıboğan bir komitelerdeydi. Hepsi Galatasaraylı. Hiç bir diğer takımlardan UEFA'da yönetici var mı? Türkiye temsil eden, yok. Bunlar ne yapıyorlar, 3 Temmuz (2011) sürecinde Fenerbahçe'yi ispiyonlamak için uğraşıyorlar." dedi.

S Ü R E C E K
CİHAN
<< Önceki Haber Braga maçında hakemi eleştiren Aziz Yıldırım, oyuncularına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER