BTSO, dünyaca ünlü trend uzmanlarını ağırlıyor


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Ocak ayında düzenlenecek olan Bursa Bebe Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junio Show) kapsamında dünyada tekstil tasarımı konusunda ilk trend book'u yayınlayan Promostyl firmasının trend uzmanları, sektör temsilcileri ile buluşuyor.

Bebe ve çocuk sektörünün ihracat potansiyelini artırmak için projeler geliştiren BTSO, 3-4 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyaca ünlü trend uzmanlarını Bursa'ya getiriyor. Dünyada yeni trendleri belirleyen merkezlerden olan Promostyl firmasının Pazarlama Uzmanı Feriel Keraoui ve Bebe ve Çocuk Giyim Uzmanı Jennifer Dervyn, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü temsilcileri ile bir araya geliyor.

FİRMALAR, KOLEKSİYONLARINI YARIŞTIRACAK

BTSO merkez binasında 2 gün boyunca düzenlenecek organizasyonda firmalara trendleri aktarma, yorumlama ve koleksiyonlarına nasıl yansıtabileceği konusunda eğitim gerçekleştirecek. Programa katılan firmalar, eğitim doğrultusunda hazırladıkları koleksiyonları Promostyl'e sunacak. Değerlendirme sonucunda dereceye giren tasarımlar, 13-17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Junio Show Fuarı'nın Trend Yarışma Alanı'nda sergilenecek. Ziyaretçiler bu özellikli ürünler ile fuarın girişinde karşılaşacak, fuar turlarına ürün sergileme hakkı kazanmış firmalardan başlayacak.

Trend eğitimi, katılımcıların 2016/2017 trendlerini kendi koleksiyonlarına yansıtmaları için hazırlanmış eğitim programı. Firmalara, koleksiyon oluştururken, anahtar elementleri (markanın kendi DNA'sına uygun olarak), pazarın beklentilerini (trendler ve ilhamlar) ve reklamların etkilerini hangi ağırlıkta ve nasıl kullanacakları aktarılacak. Programda, katma değeri ve ihracat potansiyeli yüksek ürünlerin geliştirilmesi için trendlerin ve yeni tüketim alışkanlıklarının etkisi hakkında da bilgi verilecek.

BTSO Çok Amaçlı Salon'da düzenlenecek olan eğitimler, 09.30-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber BTSO, dünyaca ünlü trend uzmanlarını ağırlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER