Bu acının tarifi yok

Anneanesinin elinden kurtulup aniden yola çıkarak minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Serkan Metin'in cenazesi toprağa verildi.

Bu acının tarifi yok

Serkan Metin'in cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından önce Kıranköy Mezarlığı'na götürüldü. Burada ikindi namazının ardından, cenaze arabasının üzerinde 9 kişi ile cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Serkan Metin'in cenazesi Derecik Mezarlığı'na götürülerek burada toprağa verildi.



Ladik İlçesi'nde oturan ev kadını olan Ayşe Güvenin'in çocuğunun tabutunun ardından, "Daha dün seninle telefonla görüştük. Beni bırakıp nerelere gidiyorsun yavrum? Ben şimdi gidiyorum, yarın yine geleceğim oğlum" diyerek ağıt yakması, yürekleri dağladı. Ayşe Güvenin'den boşanan ve Çorum'da yaşadığı öğrenilen baba M.M. ise cenazeye katılmadı.



Öte yandan, babalarında kalan 8 yaşındaki Esat Can M. ve 12 yaşındaki Emin Can M.'nin Çorum'da 'Sevgi Evleri'nde kaldığı, Ayşe Güvenin'in daha önce de bir kız çocuğunun hastalıktan öldüğü ortaya çıktı.

<< Önceki Haber Bu acının tarifi yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER