'Bu hainlere bir lafınız yok mu İlker Paşa?'

Star yazarı Cem Küçük'ten İlker Başbuğ'a: Sol-Kemalist darbeciler 1 haftadır askeri hareketliliğe girdiler. Bu hainlere bir lafınız yok mu İlker Paşa?

Cem Küçük: Akın Öztürk ve Adem Huduti dahil 15 Temmuz'daki generallerin çoğu Kemalist'ti!

Hürriyet’in tartışılan “Karargah rahatsız” başlıklı manşetinin ardından Twitter’da mesajlar paylaşan Cem Küçük, İlker Başbuğ’a yönelik “Herkese soruyorum. 15 Temmuz gecesi TRT'ye mesela İlker Başbuğ çıkıp bildiri okusa Aydın Doğan napardı? 15 Temmuz'da eğer İlker Başbuğ darbenin başında olsaydı Aydın Doğan'ın emriyle Hande Fırat da darbeyi savunurdu. Yüzde 100 eminim” diye yazmıştı. 

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ise bu iddialara Cem Küçük'ün ismini belirtmeden avukatı İlkay Sezer aracılığıyla yazılı açıklama yaparak yanıt vermişti.

Açıklamada “Son günlerde sosyal medyada, twitter hesaplarında yer alan ‘komplo teorilerinde’ müvekkilimiz Sn. İlker Başbuğ’un ismi de kasıtlı, çirkin, anlamsız ve kabul edilemez bir şekilde yer almaktadır. Yapılanları şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla saygıyla paylaşırız” denilmişti.

Bugün ise o açıklamaya Cem Küçük sosyal medya hesabından cevap verdi. Geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında Akın Öztürk Adem Huduti ve İlhan Talu dahil 15 Temmuz'daki generallerin çoğunun Kemalist olduğunu itiraf eden Küçük bu defa da "Sol-Kemalist darbeciler 1 haftadır askeri hareketliliğe girdiler" dedi. Ve Başbuğ'a çağrı yaptı:

1- Sayın İlker Başbuğ, benim verdiğim hayali örneğe cevap vermişsin. Son derece komik bir tavır.

2- İlker Paşa, TSK'daki sol-Kemalist darbecilerin de F... gibi tehdit olduğunu açıkça söylemeniz şarttır.


3- İşte bak bu sol-Kemalist darbeciler 1 haftadır askeri hareketliliğe girdiler. Bu hainlere bir lafınız yok mu İlker Paşa?

4- Eğer TSK'da sadece F...'cüler darbecidir derseniz bu millete yalan söylemiş olursunuz İlker Paşa. Millete gerçeği söyleyelim.





<< Önceki Haber 'Bu hainlere bir lafınız yok mu İlker Paşa?' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER