Bu yaz tatili hakkettiniz... - ADV

Tüm yılın yorgunluğu üzerinizde..Biraz stres atmaya, biraz yalnız kalmaya, biraz da herkesten uzaklaşmaya ihtiyacınız var..

Bu yaz tatili hakkettiniz... - ADV

İliklerinize kadar dinlenmek, sonra yine dinlenmek, sonra uzandığınız koltuğunuzdan hem masmavi denizi seyretmek hem tertemiz orman havasını ciğerlerinize çekmek istiyorsunuz. 

Yada uzun zamandır ailenize vakit ayıramamanın vicdan azabını çekiyorsunuz. Şöyle deniz kum çocuklarla doyasıya eğlenmek, vakit geçirmek ne iyi olurdu..

Hem sakin bir mekan olmalı, hem yeşillikler içinde; hem deniz olmalı mutlaka hem konfor..
İşte size arayıp da bulamayacağınız, avantajlarla dolu iki muhteşem tatil seçeneği.. İslami konseptte hizmet veren Villa Alya Butik Otel ve Hotel Mavi deniz sizleri yeşilin ve masmavi denizin kucağında huzur dolu bir tatile davet ediyor.

İsterseniz Otellerimizi biraz daha yakından tanıyalım; 

ALYA VİLLA BUTİK OTEL


Hayal edin! Terasta uzatmışsınız ayaklarınızı.. gözleriniz kapalı. Orman içinde çam ağaçlarının kokusu tertemiz havayla birlikte doluyor ciğerlerinize.. Kuş seslerinin yankıları adeta hiç duymadığınız bir şarkı gibi kulaklarınızda..



Tüm olumsuzluklar, şehrin yoğun temposu, geride kalmış. Ve siz huzurun kucağında kendinizden geçiyorsunuz..

İşte Villa Alya tam da böyle bir yer.. Doğa içinde konumlanan Alya Villaları , Turunç Koyu’nun eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz vadinin içinde bulunmaktadır.

Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için; 
Alya Villa 
TELEFON: 444 32 70 - 0850 811 00 46
CEP: 0532 111 28 29
WEB ADRES:      http://alyavillahotel.com/




Marmaris'in doğa güzellikleri ile dikkat çeken Turunç Koyu’nun nezih, temiz, berrak ve turkuaz denizi tüm cazibesiyle sizleri bekliyor. Eşsiz doğa güzelliklerinin kucağındaki Alya Villa sizlere gerçek bir tatil yaşatacak.

HAŞEMAYA GEREK YOK


Özellikle muhafazakar bayanların yaşam tarzlarından taviz vermeden tatil yapmasına imkan tanıyan Villa Alya'da her villanın kendine özel havuzu bulunmaktadır. Haşeme kullanmadan rahatlıkla girilebilecek bu havuzlar ve bahçeler, başka villalar tarafından kesinlikle gözükmemektedir..




Alya Villalarında tatil yaparken  Yaşam tarzınızdan ve alışkanlıklarınızdan ödün  vermenize gerek yok. Otelimizde Alkol kullanımı ve servisi yasaktır. Mutfağımızda kullanılan bütün ürünler Helal Gıda Sertifikasına sahiptir.
Üstelik Alya Villalarında tatil yapmanız durumunda ; HOTEL MAVİDENİZ'in plajından, bayanlara özel havuzundan, hamam, spa ve buhar odasından, faydalanabileceği gibi canlı müzik, animasyonlara da hiç bir ücret ödemeden katılabilirsiniz.

Yine Villalarda kalsanız bile HOTEL MAVİDENİZ'in Ahşap iskelesinde sevdiklerinizle güzel dakikalar geçirebilirsiniz.

Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için; 
Alya Villa TELEFON: 444 32 70 - 0850 811 00 46
                              CEP: 0532 111 28 29
WEB ADRES:      http://alyavillahotel.com/

HOTEL MAVİDENİZ


Sizin için diğer özel tatil fikrimiz Hotel Mavideniz..  Kim nefis bir uykunun ardından gözlerini masmavi denize açmak istemez ki.. Marmaris'in güzide koylarında Turunç Koyu, yeşilin maviyle denizin kumsalla davetkar buluşmasına şahitlik ediyor. 



HOTEL MAVİDENİZ sizi çam ormanlarının içinde iliklerinize kadar dinleneceğiniz; huzuru, sessizliği, rahatlık ve konforu bir arada yaşayacağınız muhteşem bir tatile davet ediyor.

Avrupa’nın Mavi Bayrak Ödüllü Plajı, eşsiz kumsal ve denize sahiptir.
Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için; 
Tel: 0850 811 00 43 - 444 32 70
 
 İslami konseptte hizmet veren Hotel Mavi Deniz, denize sıfır konumda olup Özel Plajı, Bayanlar ve Çocuklar için Özel Havuzu, Türk ve Dünya mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz Açık&Kapalı Restorantı,Teras Cafe, her türlü stres ve yorgunluktan kurtulabileceğiniz ,cildinize özel bakımları yaptırabileceğiniz Blue Spa  bulunmaktadır. 



Turunç Koyu’nun nezih, temiz, berrak ve turkuaz denizine girmek isteyen bayanlarımızın haşemalarını yanlarına almalarını öneriyoruz.

İSKELE KEYFİ
Denizin ve güneşin tadı iskelede bir başka.. Tertemiz dağ havası ılık ılık yüzünüze çarparken, Turunç Koyu'nun muhteşem denizi başınızı döndürecek..


Otelimizde kesinlikle alkol bulunmamaktadır ve servisi yapılmamaktadır. Mutfağımızda kullanılan tüm ürünler Helal Gıda Sertifikası’na sahiptir.

Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için; 
Tel: 0850 811 00 43 - 444 32 70
WEB ADRESİ: http://hotelmavideniz.com/


Kaynak: Bu bir reklamdır.

<< Önceki Haber Bu yaz tatili hakkettiniz... - ADV Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER