Babalar gününüz kutlu olsun...

Samanyoluhaber.com köşe yazarı Mehmet Aysan hukuksuz bir şekilde tutuklananların babalar gününü kutlayan bir yazı kaleme aldı.

Babalar gününüz kutlu olsun...

Bugün Babalar Günü. Aylardır cezaevinde oldukları için evlatlarını ancak açık görüşlerde görebilen babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Hiçbir yasada suç olmayan gerekçelerle tutsak edilen, haklarında verilen tahliye kararları bile uygulanmayan babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvet trafiğine dur dedikleri için cezaevine gönderilen ve hırsızlığa dur dedikleri için darbecilikle suçlanan babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Yöneticisi olduğu televizyon kanalı bir dizi film yayınladığı için tutuklanan babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Dindar olduğunu iddia eden bir partinin yönettiği ülkede, Ramazan ayında cezaevinde oruç tutan ama kendilerine sahur yemeği dahi verilmeyen babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Kendilerini ziyarete gelen yakınlarıyla yaptıkları görüşmeler, cezaevi yönetimi tarafından dinlenip kaydedilen babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Hakim olarak görev yaparken, verdikleri bir karardan dolayı tutuklanan, savcılık vazifesini yerine getirirken dünyanın en vahşi örgütüne gönderilen silahları durdurdukları için hapse atılan babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Mahkemenin “sahte” kabul ettiği ve o davada yargılanan sanıkların tamamını beraat ettirdiği belgeleri sızdırmaktan tutuklu gazeteci babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Hastalığı hastane raporuyla sabit olan ve acil ameliyat edilmesi gerektiği halde, aylardır cezaevinden ameliyata gitmesine izin verilmeyen ve ölüme terkedilmek istenen babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. Türkiye tarihinin en büyük ve en gaddar “cadı avı” nda gözaltına alınan, gözaltında olduğu günlerde eşini ve karnındaki bebeğini kaybeden babaların da günü.

Bugün Babalar Günü. 

Bugün, haksız ve hukuksuz bir biçimde zindanda tutsak edilen babaların da günü.

Bugün, tek suçları bu memleketi, hırsızdan, yolsuzdan, rüşvetçiden, terör örgütüne destek vermekten korumak olan kahraman babaların da günü.

Bugün, birilerinin evlatlarına dokunulmasın diye, aylardır evlatlarından ayrı bırakılan babaların da günü.

Bugün Babalar Günü.

Kutlu olsun bütün babalara, ama en çok da bu vatanın hakiki evlatları olan ve bu vatanı her şeyden çok sevmenin bedelini zindanda ödeyen babalara.

Evlatlarınızdan ayrı geçen son babalar gününüz olması dileğiyle.

Babalar Gününüz kutlu olsun…
<< Önceki Haber Babalar gününüz kutlu olsun... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER