Bugün ve Millet Gazetelerine baskı engeli

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Bugün Gazetesi ve Millet Gazetesi'nin basımının engellendiğini söyledi.

Bugün ve Millet Gazetelerine baskı engeli

Samanyolu Haber Tv'ye telefonla bağlanan Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Bugün Gazetesi ve Millet Gazetesinin baskısının engellendiğini söyledi.

'GAZETELERİMİZN BASKISINI ENGELLEDİLER'
Başyurt,  "Türkiye'nin 2 önemli kanalının uyduya çıkmasını engelleyen kayyumlar gazetemizin de basılmasını matbaaya yazı göndererek engellediler. Biz gazetemizin sayfalarını saat 15:00 itibariyle bitirdik, 17:00 itibariyle matbaaya gönderdik ve teslim ettik. Saat 21:00'a kadar bizi oyaladılar. Teknik sorun  var dediler. Sonrasında da basamayacağız yazı var dediler. Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Biz okurlarımızı mağdur etmeden gazetemizi ulaştırmanın yollarını arıyoruz. İnşallah ulaştıracağız. Ulaştıramasak da sayfalarımızın tamamını Web'e ve sosyal medyaya attık. 



'BU EŞKIYALIK VE ÇAĞDAŞ GASP'
"Kayyumların atanmasının sebebi şirketimizin menfaatlerini korumak. peki ne yaptılar? 2 televizyon kanalının fişini çektiler. 2 gazetenin baskısını durdurdular.  Bu mudur grubun menfaatini savunmak. Kayyumlar yasal olarak göreve daha başlamamış durumdalar. Dolayısıyla ortada bir eşkıyalık, çağdaş bir gasp ve iktidar eliyle yapılmış bir sansür söz konusudur. Bunların tamamı  anayasayı ihlal suçu ve kanunlar karşısında hepsinin hesabını verecekler."

GAZETELER SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI
Bugün ve Millet Gazetelerinin bütün sayfaları sosyal medya ve Web sitesinde yayınlandı. Bugün gazetesi karartmayı manşetten 'Kayyumla Gasp' başlığıyla gördü. Millet Gazetesi ise 'Kanlı Darbe' başlığını kullandı.

 



<< Önceki Haber Bugün ve Millet Gazetelerine baskı engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER