Bülent Uzel: Gruplara kaldığımız için mutluyuz


PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Türkiye Kupası'nda gruplara kalma başarısı gösterdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Türkiye Kupası'nda bu zamana kadar çok istemelerine rağmen gruplara kalamadıklarını ve bu sezon bunu başardıklarını belirten Uzel, "Uzun süredir kupa müsabakalarında şanssız bir şekilde gruplara kalamıyorduk. Ancak bu sene şanssızlığımızı kırdık ve Türkiye Kupası'nda gruplara kalma başarısı gösterdik. Camiamızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Bu sebepten dolayı biz de mutluyuz. Teknik ekip ve oyuncularımızı kutlarım. Hem ligde hem de kupada mücadele edecek gücümüz var." diye konuştu.

Kupa müsabakasının geride kaldığını ve artık lige odaklandıklarını aktaran Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Uzel, sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından mutlu ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti. Uzel, şöyle konuştu:

"Bugün itibariyle tekrar lige odaklandık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sahamızda zorlu bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Ligde son oynadığımız maçta deplasmanda 1461 Trabzon'u 2 - 1 yenerek moral bulduk. Ardından da kupa zaferi ve gruplara kalmamız bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Bu çıkışımızı ligdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile sürdürme arzusundayız. Taraftarımızın da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacağız."

Türkiye Kupası'nda Diyarbekirspor'u 3-1'lik skorla geçen ve gruplara kalma başarısı gösteren Adanaspor'da gözler ligde oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çevrildi.

Adanaspor, pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden Gençlik Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki bölüme ayrılan turuncu beyazlı ekip taktik ağırlıklı hücum organizasyonu çalıştı. Adanaspor antrenmanı kültür fizik hareketleriyle tamamladı.

Öte yandan Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hakem dörtlüsü belirlendi. Maçın orta hakemi İstanbul bölgesinden Onur Karabaş olurken, yardımcılıklarını ise Muğla bölgesinden Gökhan Memişoğlu ve Ankara bölgesinden Önder Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kocaeli bölgesinden Mehmet Güngör olacak.

Pazar günü saat 18.30'da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının biletleri de satışa çıktı.

Biletler maç gününe kadar internet üzerinden satışı devam edecek, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde;

Kale arkası 5, maraton 10, kapalı alt 15, kapalı üst 20 TL olacak.

Maç günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'na taraftar girişleri ise saat 15.30 itibariyle yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Uzel: Gruplara kaldığımız için mutluyuz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER