Burçlu basketbolcular 4. kez şampiyon oldu

Burçlu basketbolcular 4. kez şampiyon oldu

ADANA (CİHAN)- Karaman'da düzenlenen grup müsabakalarında Adana'yı temsil eden Özel Burç Okulları, yıldız erkekler kategorisinde 4. kez şampiyon oldu.

Adana'da il genelinde düzenlenen spor müsabakalarında önemli başarılar elde eden Özel Burç Okulları, şampiyonluk kupası ile döndü. 2014-2015 eğitim öğretim yılı yıldız erkekler bölge grup maçları Karaman'da yapıldı. Turnuvada Adana'yı Özel Burç Okulları temsil etti. Karaman'da gerçekleşen turnuvaya Türkiye'nin farklı ilinden gelen 12 takım, 3'lü gruplarda 4'erli takımlar halinde 3 gün süreyle birbiriyle mücadele etti. Özel Burç Okulları, ilk gün Nevşehir, daha İstanbul temsilcileriyle mücadele ederken son gün de İzmir temsilcisini farklı skorlarla eleyerek grubunun lideri oldu. Özel Burç Okulları elde etmiş olduğu bu skor ile 16 Nisan tarihinde düzenlenecek Türkiye Yarı Finalleri'nde Adana'yı temsil etme hakkı kazandı.

Takımın antrenörü Halil Çora, sporcu öğrencilerini kutlayarak 16 Nisan'da yapılacak Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstermek istediklerini belirtti. Şimdiye kadar oynadıkları maçlarda iyi bir takım olduklarını kanıtladıklarını kaydeden Halil Çora, "Bunu grup maçlarında göstermiş olduğumuz performansla taçlandırdık. Emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum ve Türkiye yarı finalleri maçında güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise bu yıl spor müsabakalarında okul olarak büyük başarılara imza attıklarını belirterek, bundan sonraki hedeflerinin daha çok uluslararası başarılara imza atmak olduğunu söyledi. Adana'yı Karaman'da en iyi şekilde temsil eden ve Adana'ya kupa ile dönen öğrencilerini tebrik eden Sözeri, "İnşallah bu yıl 4. kez katılacağımız Türkiye Yarı Finalleri müsabakasında güzel sonuçlar elde ederek Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarına katılma başarısını göstereceğiz. Çünkü öğrencilerime güveniyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Burçlu basketbolcular 4. kez şampiyon oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER