Bursa'da yağmur etkili oluyor


Bursa'da dün akşamdan bu yana yağan sağanak yağmur, bu gün akşama kadar aralıklarla devam edecek. Kentte etkili olan yağan yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle trafikte aksamalara neden olan sağanak yağış, işe gitmek için dışarı çıkan vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor. Geceden beri devam eden gök gürültülü yağmur nedeniyle özellikle yollarda yer yer göllenmeler yaşanıyor.

Gece yoğunlukla devam eden yağışla birlikte Bursa'da metrekareye 15 kilogram yağış düştü. Sabah işe gitmek için çıkan vatandaşlardan yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise çatı altları, köprü altları ve duraklara sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji Bursa bölge müdürlüğünden alınan bilgiye göre; yağmur akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edecek. Yarından itibaren ise başlayacak güneşli hava çarşambaya kadar devam edecek. Çarşamba günü ise hafif yağmur bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Yarından itibaren yağışlı havanın kenti terk etmesi ile birlikte sıcaklıklarda mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Sıcaklıklar Bursa'da geceleri en düşük 8-9 olurken, gündüz ise 17 ile 25 derece arasında seyredecek.

ULUDAĞ'DA 45 SANTİM KAR

bu arada Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da ise fazla yağış olmadığını belirten meteoroloji yetkilileri, zirvede 45 santim kar olduğunu belirtti. Uludağ'da hava sıcaklığı ise şuanda 1 ila 5 derece arasında değişirken, hafta içi ise daha da artarak 3 ile 15 derece arasında seyredecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da yağmur etkili oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER