Bursalı çocuklar, karda 'timsah yürüyüşü' yaptı


Bursa'da yılbaşı tatilini fırsat bilerek kendini sokağa atan çocuklar, kartopu oynayarak doyasıya eğlendi.

Bursa'da iki gündür etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Resmi tatil olması nedeniyle dışarı çıkan Bursalılar, Tophane başta olmak üzere yüksek kesimlerden karlı Bursa manzarasının keyfini çıkardı. Selfie çekip kartopu oynayan büyükler, çocukları aratmadı.

Okulların tatil olması sebebiyle günü eğlenerek geçiren çocuklar ise sabahın ilk ışıkları ile birlikte dışarı çıkarak kartopu oynadı. Parklarda koşturan, yuvarlanan çocukların eğlencesi renkli görüntüler oluşturdu. Bazı çocuklar ise Bursaspor'un ünlü Timsah Yürüyüşünü kar üzerinde yaptı.

"PAZARTESİ GÜNÜ DE TATİL OLSUN, VALİ AMCAYA SELAMLAR"

Tatilin keyfini Tophane semtinde çıkartan gençler ise şunları dile getirdi: "Yılbaşı çok iyi geçti. Bugün geziyoruz arkadaşlarla toplandık, kartopu oynuyoruz. Çok iyi oldu. Pazartesi günü de tatil olmasını istiyoruz, vali amcaya selamlar. Cuma günü yılbaşı tatili olması çok iyi oldu."

SICAKLIK EKSİ 8'E DÜŞECEK

Bu arada, meteoroloji yetkilerinin verdiği bilgiye göre kar yağışı, gün boyu aralıklarla devam edecek. Yarın ise şehir merkezinde kar beklenmiyor. Eksi 2 derece olan hava sıcaklığının ise gece eksi 8 dereceye kadar düşebileceği tahmin ediliyor.timsah-yuruyusu-yapti-1976772.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Bursalı çocuklar, karda 'timsah yürüyüşü' yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER