Bursaspor: 0 – Fenerbahçe: 0


Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Bursaspor: Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Çınaz, Tomas Sivok (Dk. 82 Dany Nounkeu), Aziz Behich, Ricardo Faty, Bekir Yılmaz (Dk. 58 Cristobal Jorguera), Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Tomas Necid (Dk. 58 Balazs Dzsudzsak)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza (Dk. 65 Van Persie), Volkan Şen (Dk. 65 Alper Potuk), Diego Ribas (Dk. 69 Ozan Tufan), Luiz Nani, Jose Fernandao
Sarı kartlar: Dk. 24 Josef De Souza, Dk. 86 Van Persie (Fenerbahçe), Dk. 47 Şamil Çınaz (Bursaspor)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede gol de yok kazanan da.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta iki takımın çabası da gol getirmedi ve mücadele başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanı 50 yaparak 2 maç fazlasıyla 48 puanla Beşiktaş'ın önünde liderliği sürdürdü. Bursaspor ise puanını 26'ya çıkardı.

56. dakikada sağdan ceza alanına giren Nani'nin vuruşunda kaleci Harun topu çeldi. Dönen top önünde kalan Fernandao'nun vuruşunda top yandan auta çıktı.

59. dakikada Josef De Souza'nın soldan yaptığı ortada Fernandao ceza alanı içinde kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

63. dakikada Nani'nin sağdan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde Alves'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü, kaleci Harun'da kaldı.

81. dakikada Bursaspor'da Dzsudzsak'ın ceza sahası dışından sert şutunda köşeye giden top kaleci Volkan'da kaldı.

82. dakikada Gökhan Gönül'ün sağdan ortasında Nani arka direkte topa kafayı vurdu, kaleci Harun topu kontrol etti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol olmayınca mücadele başladığı gibi golsüz tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor: 0 – Fenerbahçe: 0 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER