Bursaspor: 3 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)


Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey
Bursaspor: Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Çinaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Bakaye Traore, Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir
Kasımpaşa: Andreas Isaksson, Venkov Popov, Cristian Tarouco, Vasil Bozhikov, Olivier Veigneau, Abdullah Durak, Hakan Arslan, Oscar Scarione, Adem Büyük, Yonathan Del Valle, Bangaly Fode Koita
Goller: Dk. 10 ve 41 Deniz Yılmaz, Dk. 31 Sercan Yıldırım (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Şamil Çinaz (Bursaspor), Dk. 40 Oscar Scarione (Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında Bursaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk yarısı 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

10. dakikada Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikada orta sahanın biraz ilerisinde sağ kanatta topla buluşan Pablo Batalla derinlemesine pasıyla topu ceza sahası içerisindeki Deniz Yılmaz'a aktardı. Deniz Yılmaz ise penaltı noktasının hemen sağında topun kontrolünü sağladıktan sonra yerden düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

16. dakikada Kasımpaşa'da, Oscar Scarione'nin ceza sahası dışından kullandığı serbest atışta top üstten auta çıktı.

22. dakikada gelişen Bursaspor atağında Deniz Yılmaz'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Batalla'nın vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

31. dakikada Bursaspor, Sercan Yıldırım'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikada sol kanatta topla buluşan Aziz Behich son çizgiye inmeden pasında topu hemen arkasındaki Deniz Yılmaz'a bıraktı. Deniz Yılmaz, topun gelişine sert vurdu ancak bu şutta top altı pasın hemen sağındaki Sercan Yıldırım'ın önüne gitti. Sercan Yıldırım da topun gelişine sağ ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 0.

39. dakikada gelişen Bursaspor atağında Aziz Eraltay'ın soldan ceza alanı içine yaptığı ortada Sercan Yıldırım kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

41. dakikada Bursaspor, Deniz Yılmaz ile maçta durumu 3-0'a getirdi. Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Sercan Yıldırım, ara pasında topu Deniz Yılmaz'a aktardı. Deniz Yılmaz ise ceza sahası içi sağ çaprazından savunmaya rağmen çok sert bir şut çekti ve meşin yuvarlağı takımının 3., kendisinin ise 2. golü olarak ağlara gönderdi: 3 - 0.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarıyı ev sahibi Bursaspor 3 - 0 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor: 3 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER