Bursaspor, Balazs Dzsudzsak'a taraftarı önünde imza töreni düzenledi

Bursaspor, Balazs Dzsudzsak'a taraftarı önünde imza töreni düzenledi

Bursaspor'un, Dinoma Moskova takımından transfer ettiği Balazs Dzsudzsak Özlüce Tesisleri'nde taraftarın önünde düzenlenen törende yeşil-beyazlı takıma 4 yıllık imza attı.

Tezahüratlarla tecrübeli oyuncuya büyük destek veren taraftarlar, Fenerbahçe'ye giden Volkan Şen'e aleyhine de sık sık "Hain Volkan Şen" şeklinde tezahürat yaptı.

KOCAMAN: YILDIZ TRANSFER ÖZLEMİNİ GİDERDİK

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, transferle ilgili şunları söyledi: "Şuanda bir dünya yıldızını kulübümüze kazandırmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yoğun bir şekilde yaşıyoruz. 28 yaşındaki Macaristan futbol takımın kaptanı futbol hayatına Bursaspor'da devam edecek. Kendisi daha önce PSV, Anzi ve Dinomo Moskova takımlarında forma giydi. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Macaristan futbolunun son dönemlerinde yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen Balazs Dzsudzsák 69 milli maçta 16 gol attı. Umarım gollerine Bursasporumuzda da devam edecektir. Taraftarlarımızın ve camiamızın uzun zamandır istediği yıldız transfer özlemini bugün son buldu. Transferlerimiz devam edecek. Şuan için bütün olumsuzluklara rağmen taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım kurduk. Timsah Arena'nın tarihi bir sezon için biz hazırız. Taraftarlarımızın stadyumumuzu doldurmasını istiyoruz. Bu önemli ve çok değerli transferimiz Bursaspor ve Balazs Dzsudzsák için hayırlı olsun."

DZSUDZSAK: TÜYLERİM ŞUANDA DİKEN DİKEN OLDU

Balazs Dzsudzsak ise taraftarlara teşekkür ederek, "Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi şuanda benim tüylerim de diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'da ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Herkese söz veriyorum. Yüzde yüz performansımı, kalitemi herkese göstereceğim. Bu kalabalık karşısında söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Buraya gelen herkese tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Dzsudzsak, bir soru üzerine, "Buraya geldiğimi zamandan itibaren bana yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız, teknik direktörümüz ve diğer futbolcu arkadaşlarım bana yakınlık gösterdi. Bu yüzden bu masada oturuyorum. Firikiklerim ve uzaktan attığım şutlarım ünlü. Bursaspor'da da bunu göstereceğimden şüphem yok." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZ BENİM İÇİN ŞARKI YAPARLARSA MUTLU OLURUM"

Başarılı oyuncu, bir lakabı olup olmadığı yönündeki soruya şu karşılığı verdi: "Herhangi bir takma ismim yok. Ama burada yapılan tezahürat yapmasından duygulandım. Bunları kendilerine bırakıyorum. Benim için şarkı ve beste yaparlarsa mutlu olurum."

7 numaralı formayı giyen yıldız oyuncu, imza töreninin ardında taraftarlara bol bol imza dağıttı.









CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Balazs Dzsudzsak'a taraftarı önünde imza töreni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER