Bursaspor, İstanbul'a gitti


Bursaspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'un 14. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a hareket etti.

Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde Galatasaray maçının son çalışmasını yapan yeşil beyazlılar, öğle saatlerinde İstanbul'a hareket etti. Sakatlığı bulunan Ricardo Faty'nin yer almadığı kadroda 20 futbolcu bulunuyor.

Ligde arka arkaya aldığı yenilgilerin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Bursaspor, Galatasaray karşısına Ersel Uzgur yönetiminde çıkacak.

Türk Telekom Arena'da yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi üst klasman hakemi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş, Uygar Bebek yapacak.

Galatasaray ile Bursaspor, şimdiye kadar ligde ve kupada 114 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray 57 maçı kazanırken 26 maç Bursaspor'un üstünlüğünde sona erdi. 31 maç ise beraberlikle bitti.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Bursaspor'un karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Dany, Aziz Behich, Bekir Yılmaz, Jorquera, Josue, Cuenca, Sercan Yıldırım, Tomas Necid
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, İstanbul'a gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER