Bursaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


Bursaspor, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın ikinci etap çalışmalarına bir günlük iznin ardından başladı.

Bursaspor bu maçın hazırlıklarına bu akşam Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman ile başladı. Macaristan Milli Takımı'nın Hırvatistan ile oynadığı karşılaşmada ayak bileğine darbe alıp sakatlanan Balasz Dzsudzsak'dan da kötü haber geldi.

Ayak bileğinde kanaması olan Macar oyuncunun MR'ı çekildi. Yırtık çıkmaması sevindirirken, Perşembe günü Bursa'ya gelmesi beklenen Dzsudzsak'ın tedavisinin ne kadar süreceği milli takım doktorlarından gelecek raporlar sonrasında netleşecek.

HAMZAOĞLU HOCA GEÇ KATILDI

Yeşil beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun antrenmana geç gelmesi nedeniyle yardımcı antrenör Fuat Buruk nezaretinde yaklaşık 1,5 çalıştı.

Kaptan Serdar Aziz ise çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, daha sonra fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Teknik Direktör Hamzaoğlu, çalışmanın son bölümünde takıma dahil oldu. Ayrıca antrenman öncesinde bir minik taraftar Serdar Aziz başta olmak üzere oyunculardan imza aldı.

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yeşil beyazlılarda antrenmana çocuğu ameliyat olan Dany izin alırken, milli takımlarda olan Harun Tekin, Miroslav Stoch, Tomas Necid, Tomas Sivok, Emre Taşdemir ve Kubilay Kanatsızkuş katılmadı.

Bursaspor'da ameliyat olan ve Erdem ile kaleci Okan Kocuk ise sezonu kapatmıştı. Bursaspor yarın saat 17.30'da yapacağı çalışma ile Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER