Bursaspor taraftarından Şenol Güneş'e tepki


Bursaspor taraftarları, ligde bu akşam saat 20.15'de oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçına yoğun ilgi gösterdi.

Bu sezon ilk kez 25 bin kişilik Atatürk Stadını dolduran yeşil beyazlı taraftarlar, zorlu maç öncesi tribünlerdeki yerini aldı. Taraftarlar, futbolcuların ısınmak için sahaya çıkmasının ardından yaptıkları tezahüratlarla takımlarını maça hazırlamaya çalıştı. Oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, alkışlayarak moral verdi. Ünlü atkı şovlarının yanı sıra birbirinden ilginç şovlara imza atan tribünler, Atatürk Stadı'nda renkli görüntüler oluşturdu.

"TERTEMİZ HAVAYA HOŞGELDİN ŞENOL"

Tribünlerden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tepki yükseldi. Sezon başında Bursaspor'dan ayrılarak Beşiktaş ile anlaşan tecrübeli teknik adam, yeşil beyazlı taraftarların sitemleri ile karşı karşıya kaldı. Tribünlerin, "Tertemiz havaya hoş geldin Şenol" şeklinde tezahürat yapması dikkat çekti.

Karşılaşma öncesi Bursaspor alt yapı oyuncuları, yeşil beyazlı bayraklarla tribünleri selamladı. Saha ortasında ise dev Türk Bayrağı ile Bursaspor bayrakları açıldı. Tribünlerde ise taraftarların açtığı yeşil beyaz renkte pankartlar renkli görüntüler oluşturdu. Teksas tribüne yeşil, Maraton ise beyaz renkli pankart açtı.

Ayrıca Teksas tribününde Tofaş tarafından Bursa'da üretilen yeni Fiat Egea'nın pankartı açıldı. Oluşturulan kareografinin yanı sıra tribünde de "Bursa'da doğdu, Türkiye'nin gururu oldu. Yeni Fiat Egea" yazısı açıldı.

TRİBÜNDEN EVLENME TEKLİFİ

Bu arada, Teksas tribününde açılan, "Seni seviyorum, benimle evlenir misin?" yazılı pankart açıldı.

SİVOK'UN YERİNE DANY SAHADA, SUTTER YİNE YEDEK

Bursaspor'da kart cezalısı Sivok bu maçta görev alamadı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Sivok'un yerine sakatlıktan yeni çıkan Dany'e forma verdi. Ertuğrul Sağlam, orta alanda Stoch'un yerine Cuenca'yı ilk 11'de başlattı. Orta sahada oyunu ile tepki çeken Faty'nin yerine ise Bekir Yılmaz görev aldı. Beşiktaş takımında sakatlığı bulunan Veli Kavlak Bursaspor'a karşı forma giyemedi.

Bursaspor'un diğer golcüsü Tom De Sutter ise bu maçta da yedek soyunda. De Sutter, geçen yıl UEFA Avrupa Ligi 3. Turu'nda Brugge ile Beşiktaş'a karşı her iki maçta attığı iki kritik gol ile takımının çeyrek finale yükselmesinde başrol oynamıştı.

GÖZLER GOLCÜLERDE

Karşılaşma, zirve mücadelesi açısından her iki takım için önemli olduğu kadar, golcü oyuncuların krallık yarışı bakımından da önem taşıyor. Bursaspor'da, oynadığı 7 maçta 7 gol kaydeden Tomas Necid ile 8 golle takımın en skorer oyuncusu olan Beşiktaş'ta Mario Gomez, bu maçta da gol atarak başarısını göstermek istiyor. Karşılaşma, bir bakıma iki oyuncunun da mücadelesine sahne olacak.

Öte yandan, İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar gereği Beşiktaş taraftarlarının stada alınmayacağı maçta, 2 bin 300 polis ve 500 güvenlik görevlisi görev aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor taraftarından Şenol Güneş'e tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER