Bursaspor tempoyu artırdı

Bursaspor tempoyu artırdı

Bursaspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında 11 Aralık Cuma akşamı saat 19.00'de konuk edeceği Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Ersel Uzgur yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman, serbest ısınma koşuları ile başladı. Topla çalışmaların ardından basına kapalı bölümde taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldığı öğrenildi. Bursaspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek.

Sağ dizinde ödem tespit edilen Erdem Özgenç bugünkü antrenmana da katılmadı. 4 hafta oynayamayan Faty ise bugün ilk kez antrenmanın tamamında takım arkadaşları ile birlikte çalıştı.

EFSANE İSİMLERDEN UZGUR'A DESTE

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa şubesi üyesi eski futbolcular, Ersel Uzgur ve takıma başarı diledi. Bursaspor'un efsane isimleri Sedat Özden (Sedat 3) ve Sedat Özbağ'ın da içinde yer aldığı efsane isimler, Uzgur'un başarılı olacağına inandıklarını ifade ettiler.

SEDAT ÖZDEN: GEÇ KALINMIŞ BİR KARAR

Sedat 3 lakaplı Sedat Özden, "Ersel içimizden gelen kardeşimiz. Onun Bursaspor'da başarılı olmasını diliyorum. Geç kalınmış bir karar. Kendi değerlerimize sahip çıkın diye yıllarca bağırdım. O değerlerden birinin bugün Bursaspor'un başında olması sevindirici. Başarılar diliyorum." diye konuştu.

UZGUR: BU BERABERLİĞİMİZ ŞEHRE YAYILACAK

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur da, takımı ziyaret eden ve kendisine destek verip başarı dileyen eski oyunculara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sedat Özden ve Sedat Özbağ ağabeyimin arasındayım. Onların destekleri Bursaspor için her zaman üst düzeyde olmuştur. Sağ olsunlar beni de kendilerinden ayrı görmüyorlar. İnşallah bu beraberliğimiz bu haftadan itibaren şehrin her yanına yayılacaktır. Destek beni ve arkadaşlarımı mutlu etti."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor tempoyu artırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER