Büyük bir kaos planı mı devrede?

Yazar Mehmet Göksu sabır ve ızdırap halinde dua tavsiyesinde bulundu, kaos planına karşı da uyardı

Büyük bir kaos planı mı devrede?

DİKKAT DİKKAT

Size bir haber vereyim mi? Önümüzdeki günlere çok DİKKAT edelim. Darbe girişiminde bulunanların elebaşları, komuta kademesi hala bulunup hakim karşısına çıkarılamamışken, devletin içine tuz ruhu döküp hallaç pamuğu gibi attırdılar. Hala daha hızlarını alamadan devam ediyorlar. Peki darbecilere katılmamış olduğu halde işten el çektirilenler, göz altına alınanlar, hapiste yatanların aileleri sizce SİNİRLERİ ALINMIŞ insanlar mı? Neden bir tepki vermiyorlar? 
‘Suçluyuz’ diye mi?

Açıkçası ben bunların suçlu olduğuna inanmıyorum. Olabilir belki hata yapmış, şeytana uymuş olanlar çıkabilir içlerinden ama bu insanların bu darbe girişimine destek verdiklerine içerisinde olduklarına İ.. NAN… MI.. YO.. RUM…

Bu insanların da bir sabır sınırı olduğu kanaatini taşıyorum. Allah muhafaza birileri çıkıp bir suç işlerse bu kıvılcım bu atmosferde büyür ve ciddi önü alınmaz sonuçlar meydana getirebilir. Onun için suçsuz olanlar (ki ekseriyeti) acilen salıverilmeli.

Şu soru aklımıza gelebilir. Bugün bu tutuklamaları yapanların hedefi nedir diye soracak olursanız, bunlar millet içerisinde kaos çıkarmak, insanımızı birbirine kırdırmak ve memleketin kan gölü haline getirmek. Aman bu oyunun hiçbir yerinde olmayalım.Sonuna kadar sabır, ızdırap içinde dua bizim düsturumuz olmalı. Herhangi bir kışkırtma ve tahrikle karşılaşırsanız oradan hemen uzaklaşın. Mümkünse kimse ev ve işyerlerinden başka yerlerde uzun süre bulunmasın ve kalabalık mekanlarda tartışma ortamlarında bulunmasın. 

BÜYÜK BİR KAOS PLANI HİSSEDİYORUM. Ne olur hiç bir yerinde olmayalım. Kan akmasın canlara bir şey olmasın, maddi manevi hasarlar oluşmasın.

Her işi para ile yaptıracaklarına inananlar, suçlarından dolayı ömür boyu hapislerde yatmak zorunda olanlar bu oluşacak kaos planında rol alacaklar. Bir süre öncesine kadar ömür boyu hapse mahkum edilenler ,yüzlerce insanın ölmesine vesile olmuş insanlar hapisten çıkarılıp salıverildi. Birçok paragöz insan para ile satın alındı. Onlar silahlandırıldı. Darbe girişiminde ölen insanlar bunları tatmin etmedi. Büyük kaosa hazırlanıyorlar. Müslüman basiretli olmalı. Ahmak olmamalı. Muhakeme gücünü Allah’ın verdiği ölçüde kullanmalı ve karıncayı dahi ezmemeye özen göstermeye devam etmeli.

MEHMET GÖKSU
<< Önceki Haber Büyük bir kaos planı mı devrede? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER