Cadde üzerinde 4 kişiyi soyan şüpheli yakalandı


Bağcılar'da 4 kişi kaldırımda yürürken önlerinde duran bir araçtan inen şahıs tarafından soyuldu. 4 kişiye kesici alet göstererek 2 adet cep telefonu ve 600 TL'yi alarak kaçan şüpheli, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay dün akşam Kirazlı Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde meydan geldi. Ö.F.K. (20), M.A.Ö. (20), M.Ş.N. (20) ve A.B. (21) isimli erkek kişiler yaya olarak yürüdükleri esnada yanlarına yaklaşan bir araç içerisinden inen şüpheli bir şahıs tarafından kesici alet gösterilmek suretiyle soyuldu. Olayda 2 adet cep telefonu, 600 TL para ve içerisinde banka kartları, nüfus cüzdanı, ehliyet ve yolcu kartlarının bulunduğu cüzdanları yağmalandı. Konu ile ilgili Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda olaya karıştığı belirlenen araç Mahmutbey Mahallesi Halkalı Caddesi üzerinde durduruldu. Araç içerisinde bulunan şüpheliler M.D. (32), H.H.Ü. (29) ve C.K. (31) isimli erkek şahıslar olayda kullandıkları kesici alet ile birlikte yakalandı. Şüpheliler ile ilgili yapılan araştırmalarda M.D. isimli şahsın farklı suçlardan (11) adet aranma kaydı ile (4) ayrı suçtan firari olduğu tespit edildi.

Soygun anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde; yolda yürüyen 4 kişinin önlerinde duran araçta inen şahıs tarafından soyulması yer alıyor.



CİHAN
<< Önceki Haber Cadde üzerinde 4 kişiyi soyan şüpheli yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER