Canik Başarı Basketbol Takımı sezonu açtı


Canik Başarı Üniversitesi Basketbol takımı 2015-2016 sezonu açılış programı düzenlenen bir törenle yapıldı.

Fehmi Yıldız Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen sezon açılışı programına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Programda hazırlık maçları görüntülerinin yer aldığı tanıtım videosu izlendi.

Canik Başarı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Özkanca, yaptığı konuşmada, "Canik Başarı Üniversitesi Basketbol Takımı 2015-2016 sezonuna, yapmış olduğu hazırlık maçlarında aldığı iyi sonuçlar ile güzel bir başlangıç yaptı. Koçfest, Unilig ve Bölgesel Lig olmak üzere 3 kulvarda üniversitemizi temsil eden basketbol takımımıza başarılar dileyorum. Gelecek hedeflerimiz hep en iyisi ve en ilerisi olmaktır." dedi.

Prof. Dr. Reşit Özkanca ile sporcuların sözleşme imzalama anları renkli anlara sahne oldu.

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ile Atasam Hastanesi yönetimi adına gelen Reklam Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Resul Akçay sponsorluk anlaşması imzaladı. Spora destek olma adına atılan her adımı başarı olarak gören Akçay, basketbol takımı sporcularının Atasam Hastanesi'nde ücretsiz muayene olabilecekleri müjdesini verdi.

Basketbol takımı idari menajeri Türker Yılmaz, 22 Kasım Pazar günü saat 15.00'te Amasya Polisgücü ile oynanacak ilk maça tüm sporseverleri davet etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Canik Başarı Basketbol Takımı sezonu açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER