Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ankara'nın Çankaya Belediyesi ilçe genelinde yer alan sokaklarda tam kaplama, renkli desenli asfalt kaldırım, yama ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, havaların da iyi gitmesiyle kasım ayına dek sürecek asfalt çalışmalarında büyük ilerleme sağladı. Çankaya'da yer alan 124 mahallenin 105'ine girerek günlük 1500 ton asfaltı ilçe sokaklarına seriyor.

Asfalt sezonunun açıldığı mart ayından bu yana 260 sokakta 90 bin ton tam kaplama asfalt atan ekipler, 140 sokakta 20 bin 626 ton renkli desenli asfalt kaldırım uygulamasını vatandaşların hizmetine sundu. Toplamda 121 bin 260 ton asfalt kullanan ekipler, 21 resmi kurum ve 20 okulda da koordineli çalışmalarını sürdürdü.

HEDEF 200 BİN TON ASFALT

'Çankaya Kaldırımı' adıyla marka haline gelen renkli desenli asfalt kaldırımları her geçen gün daha fazla sokağa yaymaya kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Belediye olarak yıl sonuna kadar hedefimizi 200 bin ton olarak belirledik ve ekibimizle bunu gerçekleştireceğimizden eminiz. Çankayalıların daha iyi hizmet almaları için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER