'Çankırı'daki kaldırımlar işgal altında' haberine vatandaş duyarlılık gösterdi


Cihan Haber Ajansı'nda (Cihan) yayımlanan 'Çankırı'daki kaldırımlar işgal altında' haberine bir vatandaş duyarlılık gösterdi.

Haberin görselinde yer alan bir aracın kaldırım üzerine park yapması ve görme engelli yolunu kapamasına vatandaş, tepkisiz kalmadı ve açıklık getirdi. Haberde yer alan Karataş vincin yetkilisi, yaptığı açıklamada, "Bizler duyarlı vatandaşlarız ve hepimiz birer engelli adayıyız" dedi.

Karataş vinç yetkilisi, yaptığı açıklamanın devamında ise "Biz, Çankırı'da tanınan esnafız. O gün resimde yer alan vincimizi polisin izniyle oraya koyduk. Bir miting vardı ve biz o mitingde görevliydik. Yol araç trafiğine kapalı idi. Ama yayalar kullanıyormuş. Yetkililerin gösterdiği gibi aracımızı park ettik. Yaya trafiğinin olup olmadığından emin değildim. Bizler gerekli işaretlemelerimizi yaptık. Ve polislerin dediği gibi çalıştık. O gün orada çekilen fotoğrafta kasıtlı olarak yapılan bir durum yoktu. Ama duyarlı vatandaş olarak engellilere de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sonuçta bugün sağlamız ileride engelli olmayacağımızı kimse bilemez." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber 'Çankırı'daki kaldırımlar işgal altında' haberine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER