Çankırı İzmir'de Dünyaya tanıtılıyor

Çankırı İzmir'de Dünyaya tanıtılıyor

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 30 ülkeden 902 katılımcı ile başladı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından hazırlanan 250 metrekarelik bir alanda Çankırı ile birlikte Kastamonu ve Sinop illerinin de yer aldığı fuarın ilk günü renkli geçti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, ilginin yüksek olduğu Çankırı standına gelen misafirlerle ilgilendi. Çankırı'nın ziyaretçileri arasında ise sağlıklı yaşam uzmanı Ahmet Maranki, eski futbolcu Tanju Çolak, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, il valileri, değişik illerden gelen işadamları yer aldı.

Tuz değirmeni, tuz ve tuz lambası ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Tanju Çolak tuz değirmeninin başına geçerek hem tuz çekti hem de diğer konuklara tuz dağıttı.

Türkiye'nin yanı sıra ABD, Almanya, Arjantin, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çin, Fas, Fransa, Gana, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Hong Kong, İran, İsrail, İspanya, İtalya, Karadağ, Kosova, Namibya, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Sri Lanka, Venezuela, Yunanistan, Zambiya, Zimbabwe'nin çeşitli turizm firma ve kuruluşlarının katıldığı fuar 13 Aralık 2015 Pazar gününe kadar açık olacak. CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı İzmir'de Dünyaya tanıtılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER