Cardozo Çin'e mi gidiyor?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Çin'e transferiyle ilgili konuştu.

Cardozo Çin'e mi gidiyor?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, bu sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının son gelişmelerle ilgili sorularını yanıtladı. Cardozo'nun Çin'e transferiyle ilgili bir soru üzerine Örem, şu ifadeleri kullandı:

"Cardozo sakatlığı nedeniyle izinli olarak antrenmanlara çıkmıyor. Çin piyasayı tamamen günü birlik açıklamalarla sallıyor. Cardozo'nun sportif olarak kariyeri ortada. Cardozo gibi bir oyuncuya oradan teklif gelmesi çok doğal ama şunu söylemek gerekir ki bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok. Dolayısıyla teklif gelmemiş bir şeyi değerlendirmek çok doğru değil. Douglas ve Cavanda konusunda da aynı şey geçerli. Şu anda bize yansıyan resmi teklif yok."

"ONUR OYNAMAK İSTİYOR"

Asım Örem, sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Onur'un forma giyme konusunda istekli olduğunu belirterek, "Onur Kayseri maçında forma giymek istiyor. Ayağında dış yırtık vardı. Tedavisi yapıldı. Son kararı doktor raporu ve buna bağlı olarak da hocanın kararı belirleyecek. Kendisi oynayacağını beyan ediyor, uygun görülürse oynar" diye konuştu.

Asım Örem, Bosingwa ve Musa'nın ağır gribal enfeksiyon geçirdiklerini de vurgulayarak, "Bugün ikisi de takımdan ayrı olarak çalıştı. Güç olarak kendilerini zayıf hissediyorlar ama onlar da oynamak, takıma katkı yapmak isteğiyle yarınki antrenmana çıkacaklar. Maça kadar durumları netleşecek" dedi.

ERKAN İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Onur, Özer ve İshak Doğan gibi oyuncuların ücretlerinde indirime gitmesiyle devam eden 'feda' çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Örem, "Başkanımız bu konuda dün Erkan ile görüşmeler yaptı. Olumlu gidiyor görüşmeler, olumlu da sonuçlanacak inşallah" ifadesini kullandı. Örem, takımdaki diğer oyunculara göre düşük ücret alan Mustafa Yumlu'ya da iyileştirme yapacaklarını vurguladı.

TAKIMDAKİ HAVA KAYSERİ MAÇINA YANSIYACAKTIR

Asım Örem, takımın havasının iyiye gittiğini de belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda hava biraz da sakatlıklarla ilgili. Sakatlıklarla ilgili bazı birliktelikler azalmış. Dünkü ve bugünkü idmana baktığımızda sahada olumlu bir yansıması var, mücadele gücü artmış. İyileşip dönenler olumlu hava yarattı. Topla mücadeleyle ilgili bugün güzel şeyler gördük sahada. Umarım bu Kayserispor maçına da yansıyacaktır."

Örem, futbolcuların düzenli ücrete alamadığı için performanslarında düşüş yaşandığı iddialarıyla ilgili olarak da, "Ekonomik olarak çeşitli düzenlemeler yapıldı. Oldukça sıkı yönetiliyor kulüp. Başkanımızın attığı en büyük adımlardan biri bu aydan itibaren düzenli ödemelere geçilmesi. Futbolcu maaşı geldiği zaman ödemesini almak zorundadır. Ben performansı onlara çok bağlamıyorum. Bu bir hava işi. Biraz şansızlıklar, sakatlıklar biraz da saha içinde o günkü maçın şartları, zemini böyle bir sonuç çıktı. Bu maçta inşallah düzelecek."

TARAFTARDAN DESTEK

Kayserispor maçında taraftarlardan destek isteyen Örem sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçiş dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı var. Elimizden geleni yönetim olarak ortaya koyuyoruz, futbolcuda bu isteği uyandırmaya çalışıyoruz, uyanıyorlar da. Taraftarın yapacağı şey gelip takımını sahada desteklemek."

HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

Trabzonspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Onur, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay, Güray katılmadı. Ağır gribal enfeksiyon geçiren ve üç gündür tedavi olan Bosingwa düz koşu, Musa Nizam ise yürüyüş yaptıktan sonra antrenmana salonda devam etti.

Kondisyon ve pas çalışmasıyla başlayan antrenmanı, yarı sahada çift kale maçla sürdüren bordo-mavililerde, son bölümde ise frikik çalışması yapıldı. Aytaç, Yusuf, Sefa, Muhammet Demir ve Muhammet Beşir'in kullandığı frikikleri, teknik direktör Hami Mandıralı da yakından takip etti.

<< Önceki Haber Cardozo Çin'e mi gidiyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER