Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçında takımların ilk 11'leri belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 15. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Yeni Rize Şehir Stadı'nda karşılaşacak, takımların ilk 11'leri de belli oldu.

Komşu illerin takımlarının karşılaşacağı Karadeniz derbisi saat 19.00'da başlayacak. Lig yarışında Trabzonspor'un 20, rakip Çaykur Rizespor'un ise 18 puanı bulunuyor.

Geçen hafta yeni yönetimine kavuşan ve 3 - 1'lik Eskişehirspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Bordo mavili ekipte Aykut Demir ve Okay Yokuşlu sarı kart cezaları nedeniyle, Sefa Yılmaz ise sakat olduğu için kadroda bulunmuyor.

Cezaları biten Alper Uludağ ve Salih Dursun ise teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü. Alper'e sol bekte görev veren tecrübeli hoca, rahatsızlığı nedeniyle bu maçta oynayıp oynamayacağı belli olmayan Cavanda'nın yerine de sağ bekte Salih'i görevlendirdi. Cavanda ise yedek soyundu. Teknik patron Tekelioğlu, Okay'ın yokluğunda da ön bileroda M'bia ve Aytaç ikilisine görev verdi. Deneyimli hocanın forvetteki tercihi ise Oscar Cardozo oldu.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA 3 EKSİK VAR

Geçen hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na mağlup olan Çaykur Rizespor, sahsındaki maçı kazanarak o kaybı telafi etmek istiyor. Yeşil mavili ekipte sakatlığı bulunan Eren Albayrak, Viera ve İsmail kadroda bulunmuyor.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Bu arada Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta takımların ilk 11'leri ise şöyle:

Stat: Yeni Rize Şehir
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan
Çaykur Rizespor: Charles Itandje, Orhan Ovacıklı, Godfrey Oboabona, Ertuğrul Ersoy, Murat Duruer, Koray Altınay, Robin Yalçın, Sercan Kaya, Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah, Leonard Kweuke
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Mustafa Yumlu, Douglas Teixeira, Salih Dursun, Alper Uludağ, Mehmet Ekici, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Stephane M`bia, Özer Hurmacı, Oscar Cardozo
CİHAN
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçında takımların ilk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER