Cehennemin kapılarını kapatacaktı, TRT’nin kapılarını açtı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 26 2023
Türkiye'de TRT'nin kapıları Saray'ın trenine hatta uçağına binene sonuna kadar açılıyor !
SAMANYOLUHABER.COM- ANALİZ
Türkiye’de siyasetin pespaye nitelikli menfaat dürtüleri üzerinden yürütüldüğüne dair son örnek, Sinan Oğan’ın “kıvrak dönüşümü” oldu. Halka “Cehennemin kapılarını kapatmayı” vaat eden Oğan, tam 1 ay önce protesto için kapısına dayandığı TRT’de, Erdoğan’a destek açıklaması yapmaktan utanmadı.
ABD’nin meşhur başkanlarından Abraham Lincoln’ün siyasetçilerin ahlaki durumlarına dair veciz bir sözü var. ??”Politikacılar halkın çıkarlarından farklı çıkarlara sahip olan insanlar topluluğudur” diyor Lincoln.
Maalesef Türkiye’de politikacıların hemen her sözü ve eylemi, Lincoln’ü haklı çıkaracak mahiyette oluyor. Politikacılar ekseriyetin aynı telden çaldığı düşüncesiyle yahut gerekçesiyle, menfaatleri icabı dün kara dediklerine bugün ak demekten çekinmiyor.
Peygamber Efendimiz’in (SAV) “Utanmadıktan sonra dilediğini yap!” şeklindeki hadis-i şerifini acaba “Kimse utanmıyor, ben niye utanayım? Dilediğimi yaparım” şeklinde mi anlıyorlar? Oysaki hadis-i şerifteki mana, hayâ duygusundan yoksun olan birinin her şeyi yapabileceği şeklindedir.
“Türkiye’de her şey olursunuz ama rezil olmazsınız” şeklinde sıkça zikredilen söz de aslında bu anlamı ifade ediyor.
“Cehennemin kapılarını kapatacağız” diyerek Erdoğan diktasını bitireceği vaadiyle halktan oy isteyen Sinan Oğan, ihtimal “rezil olmayacağını” bildiği için, verdiği tüm sözleri bir kalemde silip Saray’ın elemanı oluverdi.

Tam 1 ay önce protesto etmek için TRT’nin kapısına dayanmıştı Oğan. Seçim otobüsü ile 25 Nisan günü TRT önüne gi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!5.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...
6.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'7.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!8.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.Duygulara köprü kurmak

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...


