Cem Yılmaz Netlix ile yeni anlaşmasını böyle duyurdu

Merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri ile Netflix'te izleyicisinin karşısına çıkan Cem Yılmaz, dizinin ikinci sezonu için de anlaşmaya varıldığını duyurdu.

SHABER3.COM

Cem Yılmaz'dan yeni bir Netflix duyurusu geldi.

Erşan Kuneri dizisiyle söz konusu dijital platform üzerinden izleyicisiyle buluşan ünlü isim, dizinin yeni sezonu için de anlaşmaya varıldığını ifade etti.

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre Cem Yılmaz’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı, aynı zamanda başrol olduğu Netflix dizisi 'Erşan Kuneri', 8 bölümlük ilk sezonuyla 13 Mayıs'ta izleyicilerle buluştu. Diziyi beğenenler kadar, eleştirenler de oldu.

Son olaral Yılmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, dizinin 2. sezon çekimlerinin haftaya başlayacağını duyurdu.

Ünlü komedyen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Müjde ! ERŞAN KUNERİ 2.Sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız."


Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sevilen filmi GORA ile birlikte giren 'Erşan Kuneri' karakteri, filmde çok ufak bir rolü olmasına rağmen çok sevilmiş ve zamanla bir efsaneye dönüşmüştü. Bundan bir süre öncesinde ise ünlü komedyenin hayranları nihayet hayallerine kavuşmuş; Yılmaz, Erşan Kuneri odaklı bir dizinin geleceğini müjdelemişti.

13 Mayıs akşamı ise Erşan Kuneri, yıllar süren bekleyişin ardından sonunda kendi yapımına kavuştu. Erşan Kuneri’nin 8 bölümlük ilk sezonu, popüler internet yayın platformu Netflix’te yayımlandı.
<< Önceki Haber Cem Yılmaz Netlix ile yeni anlaşmasını böyle duyurdu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER