CHP'den seçimde erzak dağıtan belediyeye suç duyurusu

CHP'den seçimde erzak dağıtan belediyeye suç duyurusu

CHP Bursa Nilüfer ilçe teşkilatı, Bursa Büyükşehir Belediyesi kurumlarından BURFAŞ personeli tarafından belediyeye ait resmi plakalı araçlarla 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti Nilüfer ilçe sandık görevlilerine kumanya dağıtımı yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

CHP Nilüfer İlçe başkanı Yücel Akbulut, ilçe teşkilatı ile birlikte Bursa Adliyesi'ne gelerek Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunda. Yücel Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, BURFAŞ personeli tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi plakalı araçlarla 1 Kasım seçimlerinde AKP Nilüfer İlçesi sandık görevlilerine kumanya dağıtımı yapıldığını tespit ettiklerini kaydetti.

Resmi araçlarla kumanya dağıtımının kendi ilçe teşkilatlarınca gözlemlenerek belgelendiğini ifade eden Akbulut, şunları dile getirdi: "BURFAŞ, AKP'nin sandıkta görevli üyelerine hazırladığı kumanyaları, hepimize ait olan, deposu bizim verdiğimiz vergilerle dolan Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı araçlarla taşıdı. Elindeki imkanları Nilüfer'de sonuna kadar kullanmalarına rağmen Nilüfer'de ikinci parti olmaktan kurtulamadılar ve kurtulamayacaklar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki, dürüstlük dünyanın her yerinde, tarihin tüm çağlarında değişmez bir değerdir. İyi insan olmak, iyi insan olarak yaşamak ve ölürken de iyi insan olarak ölmektir esas olan. Bazen yenilgi, gayri ahlaki yöntemlerle elde edilen başarılardan daha evladır."

Akbulut, yapılan haksızlık karşısında bağımsız yargıya konuya ilişkin müracaat etmek zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi.
erzak-dagitan-belediyeye-suc-duyurusu-1930475.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber CHP'den seçimde erzak dağıtan belediyeye suç duyurusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER