CHP'li Arık: Kurban bayramını terör saldırıları nedeniyle buruk kutluyoruz


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kurban Bayramı'nın terör saldırıları sonucunda yaşanan acılar nedeniyle üzüntü içinde kutlandığını belirterek, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Terör olaylarının gölgesinde ve bölgede yaşanan üzücü olaylar nedeniyle Kurban Bayramı'nın buruk yaşandığını ifade eden Arık, mesajında şu görüşleri dile getirdi: "Maalesef en sevinçli ve mutlu olmamız gereken bayramımızı, hepimizi derin üzüntüye boğan olayların gölgesinde karşılıyoruz. Umut ederim ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği gibi yurtta ve dünyada barış egemen olur. Atatürk'ün çizgisinde yürüyen bir Türkiye, kan ve gözyaşının hakim olduğu komşu ülkelere örnek olacağı gibi içerde de birlik ve bütünlüğümüzü sağlayacaktır. Umut ederim ki, barış, dayanışma, birliktelik ve kardeşçe kucaklaşma anlamına gelen bayramları, bu anlamına uygun bir şekilde kutlarız. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, Kurban Bayramının ülkemize, İslam Dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Mesajında trafik kazalarına da dikkat çeken Arık, vatandaşların trafik kurallarına uyarak acı olaylara sebebiyet vermemelerini istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Arık: Kurban bayramını terör saldırıları nedeniyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER