CHP'li Burcu Köksal: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaması gerekir


CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, olağanüstü genel kurul isteyen arkadaşlarını bu süreçte anlamakta zorlandığını belirtti. Köksal, "Bizim CHP olarak genel başkan sıkıntımız yok. Bugün basın açıklaması yapan 42 eski il başkanımızın, ben şahsen birçoğunun ne tür bir seçim çalışması içinde olduğunu, partiye ne gibi bir seçim çalışması yaptıklarını merak ediyorum. Çünkü şahsen ben kendi seçim bölgemde veya bana yakın olan seçim bölgelerinde bu il başkanlarından birinin çalışma yaptığını gözlemleyemedim. Onun için tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaması gerekir diye düşünüyorum." dedi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. 1 Kasım'da seçmenin kendilerine anamuhalefet görevi verdiğini dile getiren Köksal, her türlü yanlışlıkların, haksızlıkların karşısında olacaklarını ve mücadele edeceklerini ifade etti. Asgari ücretin artışı ve taşeron işçilerin kadroya alınmasında CHP'nin projelerinin örnek alındığını dile getiren Köksal, bunun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Bunların takipçisi olacaklarını dile getiren Köksal, "Olağanüstü genel kurul isteyen arkadaşları bu süreçte anlamakta zorlanıyorum. Çünkü bizim CHP olarak genel başkan sıkıntımız yok. Gecesini gündüzüne katarak günde 15-16 saat seçim çalışmasında bulunan bir genel başkanımız, partinin önünü açan, demokrasiyi sağlayan, ön seçim yöntemiyle aday belirleyen, kadın ve genç adaylara pozitif ayrımcılık yapan bir genel başkana sahibiz. Dolayısıyla bugün basın açıklaması yapan 42 eski il başkanımızın, ben şahsen birçoğunun ne tür bir seçim çalışması içinde olduğunu, partiye ne gibi bir seçim çalışması yaptıklarını merak ediyorum. Çünkü şahsen ben kendi seçim bölgemde veya bana yakın olan seçim bölgelerinde bu il başkanlarından birinin çalışma yaptığını gözlemleyemedim. Onun için tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaması gerekir diye düşünüyorum." diye konuştu. Köksal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar arkasında olduklarını vurguladı. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Burcu Köksal: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER