CHP'li eski vekil: Partimi Antalya'da birinci yapmak için adayım

CHP'li eski vekil: Partimi Antalya'da birinci yapmak için adayım

CHP eski Antalya milletvekili Yıldıray Sapan, il başkanlığına 2019 seçimlerinde partisini birinci yapmak için aday olduğunu söyledi.

Seçimler öncesi delegelerden destek için CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Sapan, 5 Aralık'ta yapılan kongrede CHP İlçe Başkanı seçilen avukat Aliye Coşar'ı tebrik etti.

İl başkanı seçilmesi halinde 2019 seçimlerinde Antalya'da birinci yapma söz veren Sapan, "Partide birbirimizi severek kucaklayarak kenetlenerek CHP'yi Antalya'da birinci parti yapacağız. Ben bu konuda iddialıyım. Ben bir beklenti için il başkanı olmayacağım. Partimi Antalya'da birinci parti, AKP'den Antalya Büyükşehir'i geri alma ve tek başına iktidara taşımak için varım. Bunu da halkımızı ayağına giderek sorunlarını yerinde ziyaretle başaracağız. Kendimizi halkımıza anlatarak, kamuoyu oluşturarak yapacağız." diye konuştu.

Bir delegenin "Kongrede başka bir aday lehine çekilme yapacak mısınız ?" sorusuna, "Asla çekilme yapmayacağım. Böyle bir şeyi babam mezardan çıkıp gelse bile asla yapmam. Ben il başkanlığı seçimine Yıldıray Sapan ismi ile katılıyorum. Asla böyle bir şey yapmam. Benim adıma başka bir aday çekilir mi onu bilemem." cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li eski vekil: Partimi Antalya'da birinci yapmak için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER