CHP'li Köse: 1. sıradan 12. sıraya kadar bütün adaylarımız sahada çalışıyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Sait Köse, bir gazetede adaylar arasında sorun varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade ederek, "Birinci sıradan 12.'nci sıraya kadar bütün adaylarımız sahada büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmekte." dedi. Köse, Hiçbir gerçekçi dayanağı olmayan haberle, CHP'de sorun varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

Çalışmaların son derece olumlu olduğunu belirten Köse, "CHP İl Teşkilatı ve örgütü Gaziantep'ten en fazla sayıda milletvekilini meclise göndermek için canla başla çalışmaktadır. Parti teşkilatı ve örgütü, adayları çevresinde kenetlenmiş ve seçim çalışmalarına odaklanmış durumdadır." şeklinde konuştu. Köse, "Bir gazetede adaylarımız arasında sorun varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Haberde diğer adayların çalışmadığı iddiası da bir başka yalandır. Birinci sıradan 12'nci sıraya kadar bütün adaylarımız sahada büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Televizyon programlarında, basında, sokaklarda çalışan adaylarımızı görmezden gelerek, bu tür bir iddiayı gündeme getirmenin amacı ne olabilir, kamuoyunun yorumuna bırakıyoruz." diye konuştu.

İl teşkilatının tek gayesinin meclise en fazla sayıda milletvekilini göndermek olduğunu belirten Köse, "Seçim çalışmasının başarısı milletvekili isimleri ile değil, gönderilen milletvekili sayısı ile ölçüldüğüne göre, teşkilatın bir adayı istemediği iddiası, en hafif tabirle yalan, bunu gazete sayfasına taşımaksa gazetecilikle bağdaşmayan bir davranıştır. Seçim boyunca seçmeni etkilemeye yönelik bu tür davranışlara, kamuoyunda sıkça rastlanmıştır. Ancak bu tür ayak oyunlarına bir basın kuruluşunun alet olması, son derece üzücüdür. Biz 7 Haziran'a kadar seçim çalışmalarımıza aynı tempo ile devam edeceğiz. 8 Haziran'da ise hep birlikte CHP iktidarını kutlayacağız." değerlendirmesinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Köse: 1. sıradan 12. sıraya kadar bütün adaylarımız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER