CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Avukat Aliye Coşar seçildi

CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Avukat Aliye Coşar seçildi

CHP Manavgat İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar oldu. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan CHP Manavgat İlçe Başkanlığı olağan kongresinde 417 delegeden 234 geçerli delegenin oyunu alan avukat Coşar başkan seçildi.

Olağan kongrede mevcut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı'nın tanınmasının 81 yıl dönümünde rakibi kadın aday Coşar'a jest yaparak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Öztürk'ün adaylıktan çekilmesi ile birlikte Aliye Coşar seçimlere tek liste halinde gitti. Seçim sonucunda 417 delegeden 246'sı oy kullandı. Oylamada 11 boş ile 1 oy geçersiz sayıldı. Coşar, 234 delegenin geçerli oyunu alarak CHP Manavgat İlçe Başkanı seçildi.

İlçe Başkanı Coşar, yaptığı konuşmada, partisi CHP'yi ilk seçimde Manavgat'ta halk partisi yaparak birinci yapma sözü verdi. Partilerini halkın partisi yaparak var güçleri ile çalışacaklarını belirten Coşar, "Ülkemizde bir sivil dikta rejimi hakim. Siyasi iktidar eliyle hukuk rafa kaldırılmış ve basın özgürlüğü yok edilmiştir. Can Dündar ile Erdem Gül'ün tutuklanması da halkın haber alma özgürlüğüne yapılmış bir darbedir. Tutuklanan halkın haber özgürlüğüdür. İktidarı Cumhuriyet kazanımlarını yok etmesine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Aliye Coşar'in listesinde şu isimler yer aldı: Meral Asker, Oykun Başar, Mehmet Burak Çeker, Naci Doğan, Atila Duran, Ercan Duran, Ferit Gündüz, Mücelle Karabaş, Veli Özkan, Çağlar Pardı, Zeynep Pilavcı, Hüseyin Sırcan, Mustafa Şahin, Özlem Tarakçı, Özgür Taşar ve Hafize Usluca. CİHAN
<< Önceki Haber CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Avukat Aliye Coşar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER