CHP milletvekili adayı Bulut: 13 yıldan geriye sadece kaçak saray kaldı

CHP milletvekili adayı Bulut: 13 yıldan geriye sadece kaçak saray kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Burhanettin Bulut, ülkenin yapıtaşı olan kurumların değersizleştirilip, etkisizleştirildiği AK Parti iktidarıyla geçen 13 yıldan geriye kalan tek şeyin Erdoğan'ın başkanlık hevesinin bir ürünü olan kaçak saray olduğunu savundu.

Seçim kampanyası kapsamında Ceyhan'da milletvekili adayı Yüksel Karaaslan ve ilçe örgütüyle birlikte yoğun bir çalışma programı uygulayan Bulut, ilçenin köy ve mahallerinde yurttaşlarla buluştu, esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. 13 yıllık AK Parti iktidarında ülkenin yaşamın her alanında ağır tahribata uğradığını belirten Bulut, bu dönemde gelir dağılımındaki uçurumun her geçen gün derinleştiğini, halkın bilinçli olarak yoksullaştırıldığını ve halkın yoksulluk politikasıyla yönetildiğini ifade etti. AK Parti döneminde zenginlerin daha zengin, yoksulların da daha yoksul hale geldiğini vurgulayan Bulut, "Ülkenin kaderi CHP'yle değişecek." diye konuştu.

13 YILDA HERŞEYİMİZİ KAYBETTİK, GERİYE KAÇAK SARAY KALDI

13 yılda ülkenin yapıtaşı olan kurumların değersizleştirilip, etkisizleştirildiği ifade eden Bulut, "13 yılda her şeyimizi kaybettik. Halkın en güvenilir kurumlar olarak gördüğü ordu, polis ve hukuk sistemi yerle bir oldu. Geriye neredeyse hiçbir şey kalmadı. Kalan tek şey Erdoğan'ın Başkanlık hevesinin bir ürünü olan kaçak saray oldu." dedi.

7 Haziran seçimlerinin ülke için bir dönüm noktası olduğuna dikkati çeken Bulut, halkın iktidara önemli bir mesaj verdiğini ancak AK Parti'nin koalisyon görüşmelerinde halkın iradesini yok saydığını savundu. Bulut, "Bugün geldiğimiz noktada mesele memleket ve vatan meselesidir. Çünkü Erdoğan'ın başkanlık hevesi için 400 milli ve yerli vekil uğruna halkımızın yoksulluğuna kan da bulaşmıştır. Hemen her gün evlatlarımız, halkımız AKP iktidarına 400 milletvekili vermediği için şehit olmaktadır." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber CHP milletvekili adayı Bulut: 13 yıldan geriye sadece... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER