CHP Muğla İl Başkanı Alban, adaylığını açıkladı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mürsel Alban, il kongresi için adaylığını açıkladı.

Konakaltı Kültür Merkezi'nde 'Birleşe Birleşe Güçleneceğiz' sloganıyla düzenlenen adaylık açıklamasına, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Mürsel Alban yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde birçok çalışmaya imza atacaklarını söyledi. 1 yıl önce göreve geldiğinde hiçbir örgütü ve üyeleri birbirinden ayırmadan, ötekileştirmeden bir arada tutacaklarını söylediklerini hatırlatan Alban, "Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız demiştik. Bugün, o gün dediklerimizi ortaya koyan örgütüme çok teşekkür ediyorum. Bu süre zarfından iki seçim, bir de ön seçim yaptık. Ardından kongremize hazırlanarak, bugüne kadar geldik. Örgütümüz tüm delegelerin katılımıyla hâkimsiz bir ön seçim yaptı. Bir tek itiraz bile olmadı." dedi.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Muğla örgütünün çok çalıştığına dikkat çeken Alban, şu ifadeleri kullandı: "Bu seçimleri başarıyla tamamladık. Muğla ili örgütleriyle, üyesiyle, delegesiyle, ilçe başkanıyla, belediye başkanlarıyla ve örgütlerinin yönetim kademeleriyle, genel merkez yönetim kademeleriyle eş güdüm içerisinde birlikte yürüyecek. Biri diğerini ötekileşmeyecek. 13 ilçe başkamızla bir takım oluşturduk. Bugüne kadar da bunu ortaya koyduk. Biz buna, kongre bize destek verirse aynen devam edeceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber CHP Muğla İl Başkanı Alban, adaylığını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER