CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım: Yaşanan durum çok vahim

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım: Yaşanan durum çok vahim

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından Koza Holding, İpek Üniversitesi, Kanaltürk, Bugün TV ve iş adamı Akın İpek'in evine yapılan operasyonlara tepkiler devam ediyor.
Siyasetin işverene baskısının devam ettiğini ifade eden CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, "Maalesef ülkemizde AKP hükümetinin 13 yıllık döneminde siyasetin işverenlere baskısı devam etmektedir. Burada bir tek Koza Grubu değil adını bilmediğimiz saymadığımız isimlerini deklare etmediğimiz nice firmalara siyasi baskı yüzünden ne işlerini yapabiliyorlar ne de oylarını kullanabiliyorlar." dedi.
CHP Milletvekili Yalım, sözlerine şöyle tamamladı:
"Birileri hegemonyasını sürdürmek için maalesef işverenlere ve medya üzerinde son derece ciddi derecede baskısı devam ediyor, bunu esefle kınıyorum. Bunları yapan görevlilerin bu yanlıştan vazgeçmelerini bekliyorum. Kesinlikle hiçbir vergi denetmenin bir SSK yöneticisinin hiçbir polisin hiçbir savcının siyasete alet olmasını istemiyoruz. Bir iktidarın isteği üzerine bir iş yerine baskı yapılması kontrol edilmesi medyanın ve patronun susturulmaya çalışması son derece vahim bir durum."

CİHAN
<< Önceki Haber CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım: Yaşanan durum çok vahim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER