CHP'den sürpriz karar

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığında bir heyet, Yüksekova İlçesi'ne inceleme yapacak.

CHP'den sürpriz karar

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekmin Karahanlı başkanlığındaki 10 kişilik heyet Ankara'ya giderek, Yüksekova İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlarla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rapor sundu. 

Bu rapor ve bir heyetin ilçede inceleme yapması talebi üzerine Kılıçdaroğlu, Yüksekova'ya bir heyet gitmesine karar verdi.

İl Başkanı Karahanlı, “Sayın Genel Başkanımıza Yükeskova ilçesinde yaşananlarla ilgili bir heyetin gönderilmesi için görüşmeler yaptık. 

Sayın Genel Başkanımız bu teklifimizi yerinde görerek önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı sayın Çetin Osman Budak başkanlığında 10 kişilik bir heyetin Yüksekova ilçesine giderek burada bir takım inleme ve temaslarda bulunacaklarını bize iletti. 

Heyet Yüksekova ziyaretinin ardından Hakkari Valisi ve kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla da bir dizi görüşmeler yapacak. Ayrıca Yüksekova ilçemizde kalan ve orada başka yerlerde göç eden ailelere de 3 TIR dolusu gıda yardımında bulunulacak” dedi.  
<< Önceki Haber CHP'den sürpriz karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER