Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da düzenlenecek olan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Astana)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Kadın Milletvekili Adayları Tanışma Toplantısı'na ve Kitap Kumbarası Kampanyası'na katılacak. Davutoğlu, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Korunması Bakanı Selim Müslümov kabul edecek. Başbakan Davutoğlu, Bakanlar Kurulu üyeleri ve AK Parti MYK üyeleriyle toplantıda bir araya gelecek. (10.30-12.00-12.30-14.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu, TBMM'de 'Greko toplantısı'na katılacak. (12.30–16.00-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Emekliler Derneği başkanlar kurulu toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

- Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı'nın ATO Congresium'daki açılışına katılacak. (10.30-Ankara)

- CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak bilinen yasanın bazı hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması talebiyle CHP grubu adına Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak. (11.30-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, 'Ermeni soykırım iddiaları, açıklamalar ve AKP Türkiye'yi bu noktaya nasıl getirdi' konulu basın toplantısı yapacak. 11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye Bankalar Birliği ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Liderler Zirvesi'ne katılacak. (13.45-İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Washington)

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, canlı yayında halkın telefonla soracağı soruları cevaplayacak. (Moskova)

- Suudi Arabistan önderliğinde, Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana, Riyad)

GÜNCEL

- Manisa'nın Soma ilçesinde 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili Akhisar'da başlayan davanın 3. duruşması yapılacak. (10.00-Manisa)

- İspanya'da denizde boğularak hayatını kaybeden 2 öğrenci ile öğretmenin cenazeleri, Balıkesir, İzmir ve Kırklareli'nde toprağa verilecek. (14.00-Balıkesir-İzmir-Kırklareli)

- CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Adana'da silah taşıyan MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili tutuklanan askerleri Hadımköy'deki askeri cezaevinde ziyaret edecek. (09.30- İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları Medicana SivassporKayserispor ve FenerbahçeMersin İdmanyurdu karşılaşmalarıyla tamamlanacak ve yarı finale kalacak son iki takım da belli olacak. (18.00-19.45-Sivas-İstanbul)

- Euroleage play off turu çeyrek final 2. Maçında Fenerbahçe Ülker ile Maccabi Electra Ülker Sport Arena'da karşı karşıya gelecek. (21.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, maçın hazırlıklarına yapacağı idmanla başlayacak. (18.00- Bursa)

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 12. Liderlik Zirvesi'ne katılacak. (09.30-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER