Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Akıncılar'da TUSAŞ Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi'nin açılışını yapacak. Erdoğan, Adıyaman'da toplu açılış törenine katılacak. (10.30-17.30-Ankara-Adıyaman)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na veda ziyaretinde bulunacak (11.30-Ankara)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sinop, Tokat, Amasya'da partisi tarafından düzenlenecek mitinglere katılacak. (14.00-17.00-19.00-Sinop-Tokat-Amasya)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 3. Uluslararası Turizm ve Barış Konferansı'na katılacak. (14.00-Çanakkale)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Conrad Otel'de vizyon projenin sunumunu yapacak. Kılıçdaroğlu, Trabzon ve Karabük'te partisinin mitinglerine katılacak. (10.00-13.30-18.30-İstanbul-Trabzon-Karabük)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir'de düzenlenen mitinglerde partililere seslenecek. (12.15-15.30-18.00-Bilecik-Kütahya-Eskişehir)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Ümraniye'de düzenleyeceği mitinge katılacak. (14.00-İstanbul)

- Milli İttifak liderleri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, basın mensupları ile kahvaltıda buluşacak. (10.00-Trabzon)

EKONOMİ

- Otomotiv sektöründe bir hafta önce başlayan iş bırakma eylemi sürüyor. Eylemlerin sona erdirilmesi için devreye hükümet girdi. Bugün işçi ve işveren temsilcilerinin bir araya gelip soruna çözüm bulması bekleniyor. (Bursa)

- Renault ve Tofaş'taki eylemlerde önderlik yaparak fabrikaların zarara uğramasına sebep oldukları gerekçesiyle 25 kişi ifadelerine başvurulmak üzere savcılığa çağrıldı. (09.00-Bursa)

- TÜİK, mayıs ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, mayıs ayı İktisadi Yönelim Anketi ve Sektörel Güven Endeksi ile İmalat Sanayii Kapasite Kullanım Oranlarını açıklayacak. (14.30-Ankara)

- Ekonomi Bakanlığı mart ayı Doğrudan Uluslararası Yatırım Verilerini açıklayacak. (17.30-Ankara)

DÜNYA

- Türkiye hakkındaki ilerleme raporu Avrupa Parlamentosu'nda oylanacak. (Strasbourg)

- AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini İsrail'i ziyaret edecek. (Tel Aviv)

- Endonezya ve Malezya, Güneydoğu Asya'da gemilerde mahsur kalan binlerce Arakanlı Müslüman için geçici kamplar oluşturmayı kabul etti. (Cakarta)

- ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da Tunus Devlet Başkanı Beji Caid Essebsi ile görüşecek. (Washington)

- Avrupa Birliği liderleri, Doğu Ortaklığı Zirvesi için Ermenistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna temsilcileri ile bir araya geliyor. (Riga)

GÜNCEL

- Dün makamında silahlı saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın sağlık durumu takip ediliyor. (Bursa)

- Bursa Tabip Odası Aile Hekimliği Komisyonu ile SES farklı mekanlarda aile hekimlerinin iş bırakmasına ilişkin basın açıklaması yapacak. (12.30-Bursa)

SPOR

- Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe, deplasmanda 2-1 kazandığı maçın rövanşında Bursaspor'u Kadıköy'de ağırlayacak. (20.30-İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, genel kurul öncesinde son defa basın mensuplarıyla Türk Telekom Arena'da bir araya gelecek. (12.00-İstanbul)

- Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, projelerini anlatacak ve listesine aldığı yönetim kurulu üyelerini basına tanıtacak. (19.00-İstanbul)

- İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı ve bazı oyuncular maçla ilgili açıklama yapacak. (18.30-İstanbul)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER