Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi toplu açılış törenine, Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın açılışına ve Hacıbayram Veli Camii ve Çevre Düzenlemesi ile Kitapçılar Çarşısı'nın açılışına katılacak. (10.00-13.00-18.00-İstanbul-Hakkari-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın açılışını yapıp daha sonra Şırnak'a geçip Valiliği ziyaret edecek ve AK Parti Şırnak mitinginde halka hitap edecek. Davutoğlu akşam da Çekmeköy Belediyesi toplu açılış töreni ile katılacak. (13.00-15.30-16.00-20.30-Hakkari-Şırnak-İstanbul)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya ve Denizli'de halka hitap edecek. (16.00-18.00-Konya-Denizli)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Kayseri Cuma Pazarı alanında halka hitap edecek. (15.00-Kayseri)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Denizli ve Antalya'da halka hitap edecek. (11.00-16.00-Denizli-Antalya)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hatay'da STK temsilcileriyle bir araya gelecek, Yayladığı Devlet Hastanesi'nin açılışına katılacak, Altınözü'nde yol temel atama törenine iştirak edecek. (09.00-14.15-Hatay)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Zonguldak Valiliği ve Genel Maden İş Sendikasını ziyaret edecek, Sanayide Enerji Verimliliği Programı'na katılacak. (10.30-19.30-Zonguldak)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da vatandaşlarla bir araya gelecek. (09.30-Bursa)

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Bayrampaşa Belediyesi önünde basın açıklaması yapacak, esnaf ziyaretlerinde bulunacak. (14.00- İstanbul)

EKONOMİ

- TÜİK, Ocak-Mart dönemi 'Yapı İzin İstatistikleri' ile '2015 Bitkisel Üretim 1. Tahmini' verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Üretimin 13 gündür durduğu Renault'taki gelişmeler takip edilecek. (Bursa)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüşecek. (Lefkoşa)

- BRICS üyesi ülkelerin yüksek temsilcileri, Moskova'da bir araya gelecek. Toplantıda güvenlik problemlerinin konuşulması bekleniyor. (Moskova)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Gazeteci Sedef Kabaş, evinde arama yapmaya gelen polislere direndiği iddiasıyla İstanbul 26. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada yargılanmaya başlanacak. (09.30- İstanbul)

SPOR

- Türkiye basketbol 1. Ligi play off çeyrek final 3. Maçına Anadolu Efes ile türk Telekom Abdi İpekçi'de karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları bir gün aradan sonra başlayacak. (11.00-İstanbul)

- Süper lig takımlarının son hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin genel başkanlık seçimi İstanbul'da yapılacak. (10.00-İstanbul)

- Basketbolcu Enes Kanter, Samanyolu Kolejinde öğrencilerle söyleşi yapacak, 'Türkiye'nin Şampiyonları' ödül törenine katılacak. (11.00-18.00-Ankara)

- Galatasaray kulüp doktoru yener ince Galatasaray Adası'nda düzenlenecek törenle dünya evine girecek. (19.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER