Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan ve Ağrı'da vatandaşlara hitap edecek. (11.00-13.30-Ardahan-Ağrı)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Antalya ve Konya mitinglerine katılacak. (12.00-15.30-Antalya-Konya)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marriott Hotel Asia'da basın toplantısı düzenleyecek. Kılıçdaroğlu daha sonra Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe ve Kadıköy'de vatandaşlarla buluşacak. (10.30- İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisince Sancaktepe ve Pendik'te düzenlenecek mitinglerde konuşacak. (13.00-15.00-İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Van'da, partisinin düzenlediği mitinge katılacak. (12.00-Van)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Ankara milletvekili adayı Mustafa Destici, Hacı Bayram Veli Camisinde kılınacak öğle namazından sonra partililer ile birlikte Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirecek. (13.00-Ankara)

DÜNYA

- Papa Franciscus, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'yı ziyaret edecek. Papa, Bosna-Hersek' class='textetiket' title='Bosna Hersek haberleri'>Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri ile bir araya gelecek, ardından Asim Ferhatovic Stadyumu'nda halka açık ayini yönetecek. (Saraybosna)

-Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

- Çin'in en uzun nehri Yangtze'nın Hubei eyaleti bölgesinde fırtına nedeniyle batan Doğu Yıldızı (Eastern Star) adlı gemide 396 kişinin cesedine ulaşıldı. Gelişmeler takip ediliyor. (Pekin)

GÜNCEL

- Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşları patlamanın olduğu yere yürüyüş düzenleyecek ve olay yerine karanfil bırakacak. (11.00-Diyarbakır)

- HDP'nin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlediği miting sırasında meydana gelen patlama ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus (İtalya) ile Barcelona (İspanya) Almanya'nın Berlin şehrinde karşı karşıya gelecek. (21.45-Almanya)

- A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ile oynayacağı özel ve Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçının hazırlıklarına Riva'da yapacağı antrenmanla devam edecek. (19.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER