Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Birinci Avrupa Oyunları'nın açılış törenine katılmak üzere Azerbaycan'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer ülke liderleriyle ikili görüşmeler yapacak. (Bakü)

POLİTİKA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve yeni seçilen milletvekilleriyle tanışma ve istişare toplantısı yapacak. (13.00-Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, genel merkezde düzenlenecek İl Başkanları ve İl Müfettişleri Seçim Sonuçları Değerlendirme Toplantısı'nda açıklama yapacak.
(10.00-Ankara)

- Sosyal Demokrasi Vakfı'nın (SODEV) düzenlediği programda aydınlar, sanatçılar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Halkların Demokrasi Partisi'ne (HDP) birlikte iktidar olma çağrısında bulunacak. (12.00-İstanbul)

DÜNYA

- Yarın başlayacak Afrika Birliği Zirvesi için devlet başkanları Güney Afrika'ya gelmeye başladı. (Johannesburg)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan faaliyetleri kapsamında yardıma muhtaç ailelere kumanya dağıtacak. (10.00-İstanbul)

- Kimse Yok Mu Derneği Erzurum şubesi, genel merkezle eş zamanlı olarak ihtiyaç sahibi ailelere bugün Ramazan gıda kolisi dağıtacak.(10.00-Erzurum)

- Bursa'nın Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'nde daha önce park olarak ayrılan bölge, bir koleje tahsis edilince mahalleliden tepki geldi. Mahalle sakinleri tahsisi protesto edecek. (14.00-Bursa)

- Bursa'nın Meşhurları Derneği'nin düzenlediği Börek Festivali'nde 'en uzun börek yeme yarışması' yapılacak. (16.00-Bursa)

SPOR

- Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalanacak. (09.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER