Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBİTAK Başkanı Ahmet Arif Ergin'i kabul edecek, akşam ise vatandaşlara iftar verecek. (16.30-20.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Resmi Konut'ta Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi ile görüşecek. (13.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (15.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çin'in Şincan Uygur özerk bölgesi menşeli sivil toplum kuruluşlarının vereceği iftar yemeğine katılacak. (20.48-İstanbul)

EKONOMİ

- TÜİK, Mayıs ayı Perakende Satış Hacim Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Euro Bölgesi'ndeki 19 ülkenin maliye bakanları ve ardından liderler Yunanistan krizini görüşmek üzere olağanüstü toplanacak. (Brüksel)

-İran'la dünya güçleri arasındaki nükleer müzakerelerde sona gelindi. Tarafların sürecin nasıl devam edeceğiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor. (Viyana)

-Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kazakistan'ı ziyaret edecek. (Astana)

GÜNCEL

- Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), Hilton Otel'de iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından isimlerin katılacağı iftar programı düzenleyecek. (20.48-İstanbul)

- Fatih Üniversitesi ve İstanbul Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanan 'Orta Doğu Elitlerinin Türkiye Algısı' konulu rapor, Fatih Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde kamuoyu ile paylaşılacak. (13.00-İstanbul)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- Antalyaspor, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o ile Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda sözleşme imzalayacak. (16.00-Antalya)

- Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile Kemerburgaz Tesisleri'nde basın önünde imza atılacak. Çalımbay soruları cevaplayacak. (11.00-İstanbul)

- Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda yapılacak antrenmanlarla devam edilecek. (Düzce)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER