Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katılmak amacıyla KKTC'ye gidecek. Burada askeri törenle karşılanacak olan Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile baş başa görüşecek. İki lider daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Lefkoşa)

POLİTİKA

- CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-11.30-12.00-Ankara)

EKONOMİ

- TOBB, Haziran ayı 'Kurulan ve Kapanan Şirket' istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı kabul edecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteciler Hidayet Karaca ve Mehmet Baransu ile birlikte emniyet mensupları, yakınlarıyla açık görüşte bir araya gelecek. (10.30- İstanbul)

- Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının artarak ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği, yurdun kuzeydoğu kesimleri dışında büyük bir bölümünün yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklarla ilgili yurttaki gelişmeler takip ediliyor.

- Çanakkale'de denizde boğulan kadın polis memuru Hasibe Sezer ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Çanakkale)

- Suriye sınırındaki gelişmeleri takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

- Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, medya temsilcileriyle bir araya gelecek. (12.00-Bursa)

- Batman'da 6 gün önce zayıflama ilacı içen ve kalp krizi geçiren 16 yaşındaki Rümeysa Doğu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Batman)

SPOR

- TEB BNP Paribas Istanbul Cup kadınlar tenis turnuvasının tanıtım toplantısı İstanbul'da yapılacak. ABD'li ünlü tenisçi Vunüs Williams, İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay ile Boğaziçi Köprüsü'nde gösteri maçı yapacak. (13.00-15.00-19.00-İstanbul)

- Edirne Belediye Başkanlığı'nca düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 654'üncüsünün yapılacağı 'Kırkpınar Şenlikleri Haftası' bugün başlıyor. (Edirne)

- Beşiktaş ile Galatasaray yeni sezon ikinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gidecek.

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER