Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MGK Genel Sekreterini ayrı ayrı kabul edecek. (14.00-15.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Palas Devlet Konukevi'nde koalisyon kapsamında görüşecek. (14.00-Ankara)
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. Başbakan Davutoğlu, Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki devir teslim törenine katılacak. Davutoğlu, IKBY gazeteci heyetini kabul edecek. (11.00-12.00-17.30-19.30-Ankara)

POLİTİKA

- Memur maaş zammı için 2016-17 yıllarına ait TİS görüşmeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda devam edecek. (11.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, milletvekili ve partililerden oluşan bir heyetle birlikte Şırnak'ın Silopi ilçesine gidecek. (12.00-Şırnak)

EKONOMİ

- TÜİK, Haziran ayı Sanayi Ciro Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

GÜNCEL

- Diyarbakır'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Gökşen'in cenazesi memleketi Osmaniye'de toprağa verilecek. (Osmaniye)

- Bakanlar Kurulu tarafından kurulmasına onay verilen Bursa Termik Santrali'ne karşı çevreciler protesto eylemi düzenleyecek. (14.00-Bursa)

- TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, 17 Ağustos depreminin 16. yıl dönümü nedeniyle basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, 17 Ağustos 1999'dan bugüne deprem konusunda neler yapıldığı ele alınacak. (11.00-İstanbul)

- Sultanbeyli'de polisle girdikleri çatışmada ölen teröristlerin cenazeleri ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (İstanbul)

SPOR

- Süleyman Seba, ölümünün 1. yılında anılacak. Anma programı gün boyunca devam edecek. (10.00-19.00-İstanbul)

- Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 'yeni nesil akıllı stat' projesinin lansmanı gerçekleştirilecek. (11.30-İstanbul)

- Bursaspor'un, prensip anlaşmaya vardığı Tom De Sutter ve Geoffrey Mujangi Bia ile Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak'ın bugün sağlık kontrollerin ardından yeşil-beyazlı takıma imza atması bekleniyor. (17.00-İzmir)

- Takımların hafta sonundaki maçlara yönelik antrenmanları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER