Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başken Kemal Kılıçdaroğlu ile Çankaya Köşkü'nde görüşecek. (15.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Barış Mitingi çağırıcısı ve katılımcı kurum temsilcileri ile birlikte Ankara TCDD garı önünde katliamın gerçekleştiği yere karanfil bırakacak. Heyet ardından Sıhhiye Meydanı'ndaki saldırıda ölenleri anma ve uğurlama törenine katılacak. (10.00-11.00-Ankara)

- MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve 1. Bölge milletvekili adaylarının Ümraniye Trabzon Park'taki genişletilmiş istişare toplantısına Anadolu yakasındaki 366 muhtar, sivil toplum kuruluşları, yerel gazeteciler ve meslek kuruluşları katılacak. (10.30-İstanbul)

DÜNYA

- İsrail güvenlik güçlerinin Müslümanların Mescid-i Aksa'da ibadet etmesine yönelik getirdiği kısıtlamalar sonucu çıkan olaylar takip ediliyor. (Kudüs)

- Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Adli Tıp Kurumu'nda cenazelerin tespiti ve yakınlarının bekleyişi ile Numune, İbni Sina, Gazi, Atatürk Eğitim Araştırma hastanelerindeki yaralıların durumu takip ediliyor. (Ankara)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya düzenlenen operasyon sırasında şehit düşen Polis Memuru Cem Tayfun'un cenazesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde, öğle namazını mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (13.00-Mersin)

- 95 kişinin öldüğü, 48'inin yoğun bakımda olmak üzere 246 vatandaşın da yaralandığı Ankara'daki patlamanın yurda yansımaları takip ediliyor.

SPOR

- 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu son maçında İzlanda'yı konuk edecek olana A Milli Futbol Takımı bu maçın hazırlıklarını Konya'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. (18.00-Konya)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER