Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile Mabeyn Köşkü'nde bir araya gelecek. Biden'in Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşmesi bekleniyor. (14.00- İstanbul)

POLİTİKA

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile kahvaltıda buluşacak. (09.30-Trabzon)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ardından Parti Meclisi açılışında konuşacak. (09.30-11.00-Ankara)

- Yeni dönem HDK Eş sözcüleri ve Genel Meclisi'nin belirleneceği Halkların Demokratik Kongresi (HDK) 6. Genel Kurulu gerçekleştirilecek. (10.00-Ankara)

- Halkların Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in ziyaretini ABD Büyükelçiliği önünde protesto edecek. (14.00-Ankara)

DÜNYA

- Azerbaycan-Gürcistan-Türkiye Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirilecek. (Tiflis)

- İsviçre'nin kayak merkezlerinden Davos'ta 20 Ocak'ta başlayan Dünya Ekonomik Forumu Toplantıları sona erecek. (Davos)

- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor. (Sana)

GÜNCEL

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Özel Hareket Polisi Bayram Özdere, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (Kocaeli)

- 24 Ocak 1993'te bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu, İzmir'de Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek etkinliklerle anılacak. (İzmir)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Bursa Tüketiciler Derneğinde, elektrik faturası yüksek gelen tüketici, tepki amaçlı basın açıklaması yapacak. (11.30-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'in 19. haftasında Torku Konyaspor- Kayserispor, Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor, Osmanlıspor-Galatasaray maçları oynanacak. (13.30,16.00,19.00 - Konya, Mersin, Ankara)

- Süper Lig'de yarın 3 PTT 1. Lig'de ise 2 karşılaşma oynanacak.

- PTT Birinci Lig'de 2 karşılaşma oynanacak.

- Takımların pazar günü oynayacağı maçlara yönelik çalışmalar takip ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER